Erzurum'da 5 katlı Bir Bina Küle Döndü! Yanan Evlerini Gözyaşları İçerisinde İzlediler

Erzurum’da dün akşam saatlerinde kabus dolu anlar yaşandı. Erzurum’un Gez Mahallesinde bulunan bir binada büyük bir yangın çıktı.

21.10.2021-10:04 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-14:40)

Erzurum’da dün akşam saatlerinde kabus dolu anlar yaşandı. Erzurum’un Gez Mahallesinde bulunan bir binada büyük bir yangın çıktı. Binanın altında yer alan iş yerinde meydana gelen yangına doğalgaz sızıntısı yol açtığı söyleniyor. Erzurum’da 5 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Kısa sürede tüm apartmanı saran alevler 1 iş yerini ve 5 daireyi kullanılamaz hale getirdi. Yangından etkilenen apartman sakinleri ise yanan evlerini gözyaşları içerisinde izledi. Edinilen bilgilere göre olay Yakutiye ilçesine bağlı Gez Mahallesi Hastaneler Caddesinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 5 katlı apartmanın zemin katında bulunan bir iş yerinin doğalgaz hattında oluşan sızıntıdan kaynaklı yangın çıktı. 

ALEVLER KISA SÜREDE BÜYÜDÜ 5 KATLI BİNAYI SARDI

Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Gez Mahallesinde 5 katlı binada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Etrafı saran yangına hızlıca müdahale edildi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm apartmanı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edilirken apartmanda yaşayan vatandaşlar kısa sürede tahliye edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri 30 dakikalık çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.  Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken korku dolu anları yaşayan apartman sakinleri yangının ardından göz yaşlarına hakim olamadı. Polis olayla ilgili geniş güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri apartman içerisinde soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal