Erzincan’da Düzenlenen Operasyonda 2 Kişiyi Öldüren Şüpheli İsim Teslim Olmadı!

Murat Bulut, Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşıyordu. Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt’u, sonra da arıcılıkla uğraşan Mustafa Yılmaz’ı av tüfeği ile öldürdü. Uyarılara rağmen teslim olmayan Bulut’a, itfaiye merdiveniyle operasyon düzenlendi.

01.09.2021-18:37 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-18:50) Erzincan’da Düzenlenen Operasyonda 2 Kişiyi Öldüren Şüpheli İsim Teslim Olmadı!

Erzincan’da eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, kayınpederi Ali Kurt’u (37)  ve Mustafa Yılmaz’ı av tüfeğiyle öldürdü. İki kişiyi öldürdükten sonra evine gelen Bulut, polisin teslim ol çağrısına uymadı. Bunun sonucunda polis, itfaiye merdiveniyle balkona çıkarak operasyon düzenleyerek Bulut’u yakaladı.

4 SAAT BOYUNCA TESLİM OLMADI

Olay, bugün sabah saatlerinde Erzincan’ın Çağlayan beldesine bağlı olan Mertekli Mahallesi'nde gerçekleşti. Yapılan ihbar üzerine polis şüphelinin evine gitti. Polisin çağrılarına kulak vermeyen Bulut, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Polis itfaiye merdiveniyle balkona çıkarak şüpheliyi yakaladı. Bulut, polis aracına alınarak ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaşamlarını yitiren Kurt ve Yılmaz'ın cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal