Ertem Şener kimdir, kaç yaşında? Ertem Şener biyografisi ve hayatı

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşma Camp Nou Stadı'nda oynanacak. 23.00'te başlayacak maçta iki takım ter dökecek. Maçı izlemek isteyen kişiler Exxen platformu üzerinden izleyebilecek. Maçın spikeri ise Ertem Şener’dir. Peki, Ertem Şener kim? Ertem Şener kaç yaşında? Ertem Şener’in mesleği nedir? İşte merak edilen soruların yanıtı…

10.03.2022-23:16 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-23:17) Ertem Şener kimdir, kaç yaşında? Ertem Şener biyografisi ve hayatı

UEFA Avrupa Ligi'nde güçlü rakibi Barcelona ile karşılaşacak olan Galatasaray rakibini eleyerek bir üst tura geçmek istiyor. Real Madrid – PSG maçı ile uzun yıllar sonra mikrofunun başına geçen Ertem Şener, tekrar mikrofon başına geçiyor. Galatasaray'ın Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile oynayacağı zorlu karşılaşmayı Ertem Şener anlatacak. Peki, Ertem Şener kim? Ertem Şener kaç yaşında?  Ertem Şener’in mesleği nedir? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde…

Ertem Şener kimdir?

18 Temmuz 1975 yılında Malatya'da dünyaya gelen Ali Ertem Şener, İstanbul 50. Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdi. Liseden sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde okudu. Radyo ve televizyon programlarında sunuculuk yaparak çalışma hayatına başlayan Şener, ilk televizyon deneyimini Muğla'nın yerel kanalı Şah Tv'de Muğlaspor–Yeni Salihlispor maç anlatımıyla kazandı. Ertem Şener, buradan TGRT'ye transfer oldu ve İtalya ligi maçlarındaki anlatımıyla futbol severlerin beğenisini kazandı. 

Ertem ŞenerKanal 6'da kısa bir süre sunuculuk yapan Ertem, daha sonra 1997 yılında Star TV'ye geçti. Star TV'de yayınlanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının spikerliğini yapan Ertem Şener, Telegol, Futbolig gibi programların sunuculuğunu üstlendi. 

2001 yılında özel bir ajans adına çalışmak için İtalya'nın Milano kentine giden Şener, 2002 yılında Star TV'ye geri döndü. 2012 yılında Kanal D'de yayınlanan Kazanmak İçin 1 Dakika programını sundu. Ağustos 2012'de TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Tropy Türk'ün sunuculuğunu ise Helin Avşar ve Taner Güngör ile birlikte üstlendi. 

Ertem Şener Maç SpikeriKasım 2012 tarihinde ise Beyaz TV'de çalışmaya başladı. Bu kanalda Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarının sunuculuğunu yapan Şener aynı zamanda Beyaz TV Spor müdürlüğü görevi de yaptı. 

2016 yılında TRT1 kanalında yayınlanan yarışma programı Kendi Düşen Ağlamaz'da sunuculuk hayatına devam etti. 2015 yılından itibaren çeşitli reklam filmlerinde oyunculuk yaptı.

18 Kasım 2016 tarihinde vizyona giren Adam Mısın! adlı sinema filminde Beyaz Futbol yorumcularıyla birlikte rol aldı. Ertem Şener, 20 Kasım 2016 tarihinden itibaren ise Vatan Gazetesinde köşe yazısı kaleme almaya başladı. Birçok görev yapan Ertem, 22 Aralık'ta Vodafone Park'ta oynanan Şehitlere Saygı Maçı'nın stat içi anons ve sunumu yaptı. 2 Ekim 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beyaz TV'den istifa ettiğini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal