Ersun Yanal Sert Konuştu: 'Havlu Atmak Yok!'

Fenerbahçe Teknik Adamı Ersun Yanal, Galatasaray maçı yenilgisi sonrası moralleri çok düşük olan futbolcularına sert çıktı.

27.02.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-08:42) Ersun Yanal Sert Konuştu: 'Havlu Atmak Yok!'
Fenerbahçe için sezonun 2. devresine Gaziantep sahasından ve Başakşehir'den aldığı 3 puan ile çok güzel başladı. Fakat devamı gelmedi. Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Kadıköy’de Alanya beraberliği geldi. Ankaragücü mağlubiyeti, hiç beklenmedik bir hamle oldu. Saracoğlu’nda tam 20 sene sonra ezeli rakip Galatasaray’a 3-1 yenilmek ise tam anlamıyla herkesi perişan etti.

Yalnızca seyircilerin değil, artık oyuncularında şampiyonluğa inancı kalmadı. Ersun Yanal, dünkü idmanda bu duruma tepki gösterdi. Tecrübeli teknik direktör, öğrencileriyle bi araya geldi, “Fenerbahçe pes etmez” dedi. Ersun Yanal, “Ligde oynanacak 11 maç, toplanacak 33 puan daha var. Üstelik bizden avantajlı görünen rakiplerimiz birbirleriyle karşılaşacak. Evet, çok büyük avantaj yitirmiş olabiliriz ama bu kadar erken havlu atmak niye?” sözlerini söyledi.

58 yaşındaki teknik hoca, “Ligde Antalya deplasmanı ve içerideki Denizli maçlarını kazanarak yeni bir hava yakalayabiliriz. Türkiye Kupası’nda ise Trabzonspor ile oynayacağımız ilk karşılaşmadan avantajlı sonuç elde etmemiz şart. Ancak bunları başarmamız için başta sizin inanmanız gerekiyor. Biz elimizden geleni yapalım, sonucun ne olacağını hep birlikte görürüz” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal