Emanuel Ferro: Başakşehir Kaliteli Bir Takım

“Başakşehir kaliteli bir takım ve ilk maçtaki skor bizi yanıltmamalı. Maça hızlı başlayarak gol atmalıyız. İlk maçtaki skordan dolayı avantajlıyız”

27.02.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-08:47) Emanuel Ferro: Başakşehir Kaliteli Bir Takım

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Sporting Lizbon’dan yardımcı antrenör Emanuel Ferro, karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Başakşehir kaliteli bir takım ve ilk maçtaki skor bizi yanıltmamalı. Maça hızlı başlayarak gol atmalıyız. İlk maçtaki skordan dolayı avantajlıyız” 

“Sporting için seçim yapılamaz. İkisi de takım için önemli. Kaliteli bir takımımız var. Hedefimiz yarınki maç. Ligde de önümüze bakacağız” 

“Sporting her türlü taktiğe karşı hazır durumda. Evimizdeki maçı 3-1’lik skorla kazandık. Farklı varyasyon deneyebiliriz, yarın elimizden geleni yapacağız”

“İlk kez bu soru sorulduğu için mutluyum. Sporting’de olduğum için mutluyum. Hoca ile güzel bir birlikteliğimiz var”
“İlk maçtaki aynı takım oynayacak, ilk maçta da iyi bir takımla oynadık. Baskıyla oynayacaklar, aynı dikkatle oynayarak turu geçmeye çalışacağız”

“Yarınki maça odaklandık. Zor bir maç olacak ama elimizden geleni yapacağız. İlk maçta da oynadım, istedikleri atakları yapamadılar. Yarın ev sahibi onlar. Başakşehir iyi bir takım ve zor bir maç olacak”

“Patricio büyük bir kaleci ama kendi yoluma bakıyorum ve kariyerim için bu maçlara odaklanmış durumdayım” açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal