02.02.2022-17:09 (Son Güncelleme:19.02.2022-15:41)


1

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, yayıncı kuruluşa yapmış olduğu açıklamalarda dikkat çeken sözler söyledi. Beşiktaş kariyeri ve hedefleri hakkında bilgi verdi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, siyah beyazlıların alt yapısından futbol hayatına başlamasının ardından A takıma kadar yükselmeyi başardı. 21 yaşındaki genç kaleci 2018-2019 sezonunda yükseldiği A takımda 72 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmaların 25'inde kalesini gole kapatmayı başarmıştı.



3

Ayrıca Beşiktaş formasıyla genç yaşında rağmen 3 kupa kazanma başarısı gösteren Ersin Destanoğlu, geçtiğimiz sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da mutlu sona ulaşmıştı.



4

Spor Toto Süper Lig'e verilen arada yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ersin Destanoğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;



5

Ersin Destanoğlu : Birçok insanın gözünde geçici olabilirdim. Sergen hocanın ben gençlerle oynayacağım demesinden sonra hepimiz elimizden geleni yaptık. Sergen hocaya ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizle durmadan iletişim halindeydiler ve iyi olmamızı istediler. Tecrübesiz bir gence 'Ben güveniyorum.' demek çok önemli. Hocamız bana bu güveni verdi.



6

Ersin Destanoğlu : Altyapıdan beri Avrupa'ya gitme hayalim var. Doğru zamanda bunu gerçekleştirmek istiyorum. Ben de transfer haberlerini görüyorum. Beğendim ligler var ama şimdi bir şey söylersem yanlış anlaşılabilir.



7

Ersin Destanoğlu : Şu anda Beşiktaş'a odaklanmış durumdayım. İyi bir analiz videosu veriyorlar. Penaltı takımları demoralize edebilir. Onu kurtarırsan, takımını itebilirsin.



8

Ersin Destanoğlu : Altyapıdayken iyi yönlerimizi sorduklarında ayağımı iyi kullandığımı ve yan toplarda iyi olduğumu söylerdim. Baskı altında olmak A takımda kötü oyun kurdurabiliyor ve hata yaptırabiliyor. Bir yan top alamıyorsun, üç tane alıyorsun. Alamadığın konuşuluyor. Beni geliştirecek eleştirilere her zaman açığım. Bunları sahaya yansıttığımda her şey benim için daha kolay olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR