02.02.2022-16:23 (Son Güncelleme:18.02.2022-16:47)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta lige verilen arada çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ligin ilk devresinde şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah beyazlılar kalan karşılaşmalarda alacağı sonuçlarla birlikte tekrardan şampiyonluk yarışına dahil olmak istiyor.



2

Beşiktaş'ın sezon başında gerçekleştirdiği büyük ses getiren transferi Alex Teixeira, Spor Toto Süper Lig'e verilen arada mikrofonların başına geçerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız yapmış olduğu açıklamalarda ;



3

Alex Teixeira : Başkanımız, beni buraya getirmek için çok çaba harcadı, teşekkür ederim. Taraftarımız da çok istedi, çok katkı sağladı. Onlara da teşekkür ederim. Beni harika karşıladılar.



4

Alex Teixeira : Beşiktaş serüvenime iyi başladım, gol attım, takıma katkı yapıyordum ama kariyerimde hiç yaşamadığım şekilde arka arkaya sakatlıklar yaşadım. En zor zamanlarda takımın yanında olamadım. Bu beni çok üzdü.



5

Alex Teixeira : Şu an çok iyyim, hiçbir sıkıntım yok. Bir daha sakatlıklar yaşamadan Beşiktaş'a katkı sağlayacağım. Beşiktaş'ta neler yapabileceğimi biliyorum. Sakatlıklar olmadığı zaman Alex Teixeira'nın kim olduğunu herkes görecek.



6

Alex Teixeira : Liverpool'a gitmek istiyordum ama Shakhtar Donetsk çok yüksek rakamlar istedi. Liverpool o paralara çıkamadı, Shakhtar işi yokuşa sürdü. Liverpool'u çok istiyordum ve süreçte çok yorulmuştum. Ardından Çin fırsatı çıktı, iyi rakam teklif ettiler. Aileimi düşündüm, sonrasında kabul ettim. İlk önceliğim Liverpool'du ama olmadı.



7

Alex Teixeira : Anderson Talisca çok iyi bir oyuncu. Çin'de ona karşı oynadım. Duran toplar, son vuruşlar, asistler... İnanılmaz bir oyuncu. Beşiktaş maçlarını da izledim, harika işler yapmış. Beşiktaş'ta beraber oynamak isterim. Bu benim verebileceğim bir karar değil. Talisca burada iyi işler yaptı ama benim daha iyilerini yapmak istiyorum. Herkesin kendi hikayesi vardır. Çok beğendiğim bir oyuncu.



8

Alex Teixeira : İlk maçımda taraftarı görünce inanamadım. Tüylerim diken diken oldu. Beni karşıladıkları ilk maçı ölene kadar unutmayacağım. Brezilya'da bile böyle bir taraftar topluluğu yok. Bana hissettirdiklerini hayatım boyunca unutmayacağım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR