Erşan Kuneri’ye gelen eleştiriler başrol oyuncusunu çileden çıkarttı: Öyle bir şey söyledi ki bu sözler kavga çıkartır

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen işi Netfilix’de yayınlandı. Beklediği ilgiyi göremeyen Erşan Kuneri, eleştiri yağmuruna tutuldu. Diziye gelen Gibi benzetmesi ise başrol oyuncusunu çileden çıkartı. İşte kavga çıkartacak o açıklamalar…

18.05.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-17:49)

Merakla beklenen Erşan Kuneri filmi geçtiğimiz hafta Netflix’de yayınlandı. Görkemli bir galayla tanıtılan film, beklediği ilgiyi göremedi. Dizide bazı bölümlerin Exxen’de yayınlanan Gibi’ye benzetilmesi ise Zafer Algözü çileden çıkarttı. 

Erşan Kuneri’ye Gibi benzetmesi

Cem Yılmaz’ın önceki filmlerinde de sık sık adını geçirdiği Erşan Kuneri karakteri, izleyici ile buluştu. Netflix’de yayınlanan 8 bölümlük Erşan Kuneri, sosyal medyada tartışma konusu oldu. İzleyiciler Cem Yılmaz’ın filmini, Exxen’de yayınlanan Feyyaz Yiğit’in yer aldığı Gibi dizisi ile benzetti. Twitter da yapılan, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi" yorumu. Erşan Kuneri filminin başrolü Zafer Algöz’ü kızdırdı. Algöz Gibi benzetmesi yapan takipçiye ‘’Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını sosyal medyada gündem oldu" şeklinde cevap verdi. Ünlü oyuncunun bu sözleri kavga çıkartacak cinsten diye yorumlandı. 

Zafer Algöz'den Gibi yorumu

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal