Survivor All Star’da elenen isim belli oldu: Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu

Ekranların en sevilen yarışmacılarından biri olan Survivor’da bu haftanın elenen ismi belli oldu. 17 mayıs sal akşamı adaya veda isim herkesi gözyaşlarına boğdu. İşte Survivor’dan elenen o isim…

18.05.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-10:21)

Survivor bu sene All Star 2022 kadrosu ile izleyiciyle buluştu. En iyilerin yer aldığı Survivor’un her bölümü kıran kırana geçiyor. Geçtiğimiz günlerde potaya giren isimlerden Seda dün yayınlanan bölümde adaya veda etti. 

Survivor’da elenen isim belli oldu 

Dün akşam ekrana gelen Survivor All Star’ın yeni bölümünde potaya giren, Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet arasında gerçekleşen sms oylamasının sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlarda adaya veda eden isim Seda oldu. 

Kardeşler Seda ve Sema gözyaşlarına boğuldu

All Star 2022 kadrosunda beraber yer alan ikiz kardeşlerden Seda’nın elenmesi duygusal anlara neden oldu. Kardeşi Sema, kardeşi giderken gözyaşlarına boğuldu. Seda veda konuşmasında "Ben en iyi kadınların içinde buraya davet edildim. Çok üzgünüm. Çok mutlu bir hayatım var ama burada bir daha yarışamamak beni üzüyor. Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema'yı burada bırakacak olmak,çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok" dedi. İkiz kardeşler ayrılırken zor anlar yaşadı. 

Survivor All Star Seda elendi

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal