Erşan Kuneri yeni sezon var mı, ne zaman yayınlanacak? Netflix Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

İzleyicilerin bir süredir heyecan ve merakla beklediği Erşan Kuneri dizisi nihayet Netflix'te yayınlandı. Bugün yayınlanan diziye binlerce yorumlar yağdı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile herkesin beğendiği Erşan Kuneri dizisinin 2.sezonun da olup olmayacağı merak edilmektedir. Erşan Kuneri 2.sezon olacak mı? İşte ayrıntılar.

13.05.2022-21:45 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-21:45) Erşan Kuneri yeni sezon var mı, ne zaman yayınlanacak? Netflix Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix'te Erşan Kuneri dizisi izleyicileri ile sonunda kavuştu. Beklenilen dizinin afişleri paylaşılmıştı. Daha sonra dizide rol alan usta komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz diziye dair bazı bilgileri paylaşarak izleyicilerin merakını arttırmıştı.

Erşan Kuneri yayında

Usta komedyenin rol aldığı Erşan Kuneri dizisinin çekimleri devam ediyordu. İzleyiciler merakla diziye bekliyordu. Bugün Netflix'te Erşan Kuneri yayınlandı. 8 bölüm yayınlanan 1.sezondan sonra akıllara 2.sezonun olup olmayacağı kafaları karıştırdı.

Erşan Kuneri 2.sezon olacak mı?

Daha ilk sezonu bugün Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin 2.sezonu hakkında konuşmak çok erken. Gelen sorulara Cem Yılmaz henüz bir açıklama yapmadı. Fakat bu konuda Netflix 'in yönetimin uygulanacağı düşünülmektedir.

Erşan Kuneri dizisinde ilk sezonda alınan reaksiyona göre de 2.sezonun olup olmayacağı da belirlenmiş olur. Bugün yayınlanan diziye sosyal medyadan binlerce yorum geldi.

Netflix dizi

Erşan Kuneri konusu 

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz'ın diğer filmlerinden kesitlerle ve GORA filminde yer alan Erşan Kuneri karakteri sinema tutkunu ve bir eğlence mekanın sahibi olarak karşımıza çıkmaktadır. Dizide Erşan Kuneri'nin maceraları anlatılmaktadır. Dizi daha yayınlanmadan öncede binlerce olumlu yönde yorumlar almayı başardı.

Erşan Kuneri oyuncuları

Cem Yılmaz

Uraz Kaygılaroğlu

Zafer Algöz

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Çağlar Çorumlu

Bülent Şakrak

Nilperi Şahinkaya

Can Yılmaz

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal