Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Mayıs Cuma puan durumu ve haftanın birincisi

TV8 ekranlarının sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz bir haftayı daha geride bıraktı. Her hafta Cuma günü birincinin belli olduğu yarışmada 13 Mayıs kazananı merak konusu oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 13 Mayıs Cuma günü yarışmacısı İrem olurken kaç puan aldığı araştırılmaya başlandı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kazananı kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödülün sahibi kim oldu?

13.05.2022-19:10 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-19:10) Zuhal Topal’la Yemekteyiz 13 Mayıs Cuma puan durumu ve haftanın birincisi

En gözde yemek programları arasında yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz tüm hızıyla devam ediyor. 5 yarışmacının her gün yarışmacıları ağırlaması üzerine lezzetli yemekler boy gösteriyor. Peki bu haftanın kazananı kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Mayıs kazananı kim? Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu haftanın birinci kim oldu? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Mayıs Cuma puan durumu

Haftanın son günü olan bugün Yemekteyiz'in yarışmacısı İrem Hanım oldu. Hafta boyunca puanlaması ve eleştirileriyle adından sıkça bahsettiren İrem Hanım'ın bugün kaç puan alacağı merak konusu oldu. İrem Hanım'ın yaptığı sunumlar ve lezzetli yemekler karşılığında yarışmacı arkadaşlar puanlamaya hazırlandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Mayıs kazananı

Yemekteyiz İrem kimdir?

TV8 ekranlarında yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki son yarışmacısı İrem Hanım oldu. 5 günün sıralaması yapılarak yarışmacılar ve Zuhal Topal'ın puanlaması ile haftanın birincisi 13 Mayıs tarihinde belli olacak. Bu haftaki yarışmacılar Şevki, Selim, Derya, Selin ve İrem oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 175.bölüm

Zuhal Topal sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programında bu hafta 5 ayrı yarışmacının evine misafir olunmaktadır. Zuhal Topal, yarışmacının yemek lezzeti, misafirperverliği ve ev düzenine kadar puan verilmektedir. 13 Mayıs Cuma günü ise bu haftanın finali yapılacaktır. Yarışmacılardan ve Zuhal Topal'dan alınan puanların en yükseğine sahip olan isim 15.000 TL ödülün sahibi olmaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu adresten https://www.tv8.com.tr/yemekteyiz izleyebilirsiniz. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal