Erol Yıldız kimdir, neden öldü? Muhsin Yazıcıoğlu koruma polisi Erol Yıldız nasıl öldü?

Muhsin Yazıcıoğlu davasında tanık olarak dinlenecekken hayatını kaybeden Erol Yıldız’ın ölüm haberi gündeme bomba gibi düştü. Olayın ardından Erol Yıldız kimdir? Erol Yıldız nasıl öldü? Sorularına yanıt aranmaya başladı. Bir dönem Muhsin Yazıcıoğlu’nun koruma polisliğini yapan Erol Yıldız’ın ölümü gündemde en çok konuşulan haberler arasında yerini aldı.

16.05.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-17:25) Erol Yıldız kimdir, neden öldü? Muhsin Yazıcıoğlu koruma polisi Erol Yıldız nasıl öldü?

Uzun süre gündemden düşmeyen ve hala yankısı devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili davada tanık olarak yer alan polis memuru Erol Yıldız’ın ölüm haberi gündemi sarstı. Bir dönem, BBP merhum Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın korumalığını yapan Erol Yıldız, Ankara’da kendi otomobilinin altında kalarak hayatını kaybetti. Yıldız’ın 23 Mayıs tarihinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun şüpheli ölümüyle alakalı mahkemede tanık olarak ifade vereceği ortaya çıktı. Olayın ardından Erol Yıldız kimdir? Erol Yıldız nasıl öldü? Gibi sorular araştırılmaya başlandı. 

2009 yılında bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisliğini yapmış olan 49 yaşındaki Erol Yıldız, Ankara’da kendi otomobilinin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay bugün sabah saat 10.30 civarında Keçiören'in Ayvalı Mahallesi'nde meydana geldi. Aracını iterek çalıştırmaya çalışan polis memuru Erol Yıldız, otomobilin geri geri gelmesi sonucu aracın altında kaldı. Ağır yaralı olarak Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Erol Yıldız kimdir,

Tanık olarak dinlenecekti!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun koruma polisinin de bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi gündemi sarstı. Yıldız’ın, Muhsin Yazıcıoğlu’nun şüpheli ölümü davasında tanık olarak dinleneceği öğrenildi. 

Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi, bindikleri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Yazıcıoğlu’nun şüpheli ölümüyle alakalı yürütülen davada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve örgüt yöneticilerinin talimatları doğrultusunda müdahalede bulunan 19 kişinin yargılandığı Kahramanmaraş 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tanık olarak dinlenecek üç korumanın arasında Erol Yıldız’da bulunuyordu. Polis memuru Erol Yıldız’ın, 23 Mayıs Pazartesi günü yapılacak duruşmaya Ankara'dan SEGBİS ile katılacağı öğrenildi.

Muhsin Yazıcıoğlu koruma polisi Erol Yıldız nasıl öldü

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal