27.02.2021-14:12 (Son Güncelleme:27.02.2021-14:12)


1

Son haftalarda Fenerbahçe'nin performansı oldukça fazla eleştirilirken , eleştiri oklarının hedefi haline gelen isimlerden biri de Erol Bulut olmuştu. Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen'e göre Erol Bulut'un Fenerbahçe kariyeri bu hafta oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında alacağı sonuca bağlı.



2

Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen : Trabzonspor maçını kaybederse, Erol Bulut'un kalacak durumu yok. Erol hocanın istifa kararı beklendi 1 hafta, mutlaka değerlendirdiler ve maça çıkıyorlar.



3

Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe kendi sahasında yıllardır sürdürdüğü serilerini sona erdirmişti.



4

Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş'a karşı uzun süredir devam eden yenilmezlik serisi sona eren Fenerbahçe son olarak kendi sahasında Göztepe'ye karşı devam eden 21 yıllık serisini de kaybetmişti.



5

31 Ocak 1975 tarihinde Bad Schwalbach'ta dünyaya gelen Erol Bulut, teknik direktörlük kariyerine Yeni Malatyaspor'da start verirken, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'u çalıştırdı. Tecrübeli teknik adam, 2020 yazında Fenerbahçe'nin başına geçti.



6

Kartalspor, Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve ​Başakşehir'de yardımcı antrenörlük yapan Bulut; 148 maç Abdullah Avcı'nın, 24 maç Özcan Kızıltan'ın, 7 maç Trond Sollied'in yardımcılığını üstlendi.



7

2012 yılında yeşil sahalara veda eden Bulut, altyapı kariyerinde TuS Hahn, SpVgg Eltville, SG Hoechst ve Eintracht Frankfurt'ta top koşturdu.



8

Profesyonel futbol kariyerine Fenerbahçe'de start veren Erol Bulut daha sonra Eintracht Frankfurt, Trabzonspor, Adanaspor, Panionios Athen, Bursaspor, TSV 1860 München, Olympiakos Pire, OFI Girit ve PAE Veria kadrolarında yer aldı.



9

Teknik adamlık kariyerinde en başarılı dönemini Fenerbahçe geçiren Erol Bulut, sarı-lacivertli ekipte 29 maçlık periyotta 2.07 puan ortalaması tutturdu. 44 maç süren Aytemiz Alanyaspor macerasında ise bu ortalama 1.77'ydi. 69 maç Yeni Malatyaspor'da görev yapan tecrübeli çalıştırıcı, sarı-siyahlı ekipte ise 1.45 puan ortalaması tutturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR