13.10.2021-17:16 (Son Güncelleme:13.10.2021-17:16)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep'te teknik direktörlük görevini yapan eski Fenerbahçeli Erol Bulut'tan sarı lacivertli takım ile geçirdiği dönem ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi.



2

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon sonunu göremeden yolların ayrıldığı teknik direktör Erol Bulut, sarı lacivertli kulüp ile yaşadığı ayrılığın ardından Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep ile anlaşma sağlamıştı.



3

Tecrübeli teknik adam Erol Bulut, Fenerbahçe'de geçirdiği dönem ile ilgili olarak ilk kez konuşurken oldukça çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.



4

Bizden önce 6 ve 7. olan bir Fenerbahçe vardı. Avrupa kupalarına katılmasında payımız olduğunu düşünüyorum. Caulker kaliteli bir oyuncu, Fenerbahçe'ye çok istemiştik. Avrupa'dan teklifler vardı ama Fenerbahçeli olduğum için gitmedim.



5

Yerli hocalar yerin dibine batırılıyor, evet. Kendilerini geliştirmeliler ama bu kadar kötü konumda gösterilmemeliler. Prandelli, Mancini, Say Allah say. Türk hocalara bu kadar sallamasınlar.



6

Yabancı sınırının olmadığı dönemde bu kadar oyuncuyu gönderdik. Konunun yabancı sınırıyla ilgisi yok. Bence Stefan Kuntz doğru tercih. Gençlere önem veren bir hoca.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR