Erol Bulut’tan Fenerbahçe’ye 'Ben O Adamla Çalışmam'

Adı sık sık Fenerbahçe’yle anlaştığı yönünde haberler yapılan Erol Bulut’un Emre Belözoğlu ile çalışmak istemediği ortaya çıktı.

14.07.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:31) Erol Bulut’tan Fenerbahçe’ye 'Ben O Adamla Çalışmam'

Haber365Spor / Özel

Yeni hoca arayışlarını Erol Bulut’la sonlandırdığı iddia edilen Fenerbahçe’ye tecrübeli teknik adamdan kötü haber geldi.

EMRE BELÖZOĞLU İŞİ BOZDU

'Genç, başarıya aç, eldeki mevcut kadroyu iyi yönetecek bir hocayla anlaşacağız' açıklamaları yapan Ali Koç’un Erol Bulut’la anlaştığı iddia edilirken, Bulut’un Koç’a 'Emre Belözoğlu ile çalışmak istemiyorum' dediği ve teklifi reddettiği ortaya çıktı. Süper Lig’de Alanyaspor’la hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda ses getiren Erol Bulut’un sarı lacivertli kulübün içerisindeki çok başlılıktan memnun olmadığı ifade edilirken, 45 yaşındaki çalıştırıcının yoluna Akdeniz ekibiyle devam edeceği bildirildi.

ALANYASPOR BIRAKMAK İSTEMİYOR

Emre Belözoğlu’nun sürekli olarak işine karışacağını düşünen ve Fenerbahçe’deki yeni yapılanmadan hoşlanmayan Erol Bulut’un Başkan Hasan Çavuşoğlu ile gelecek sezonun planlarını yaptığı kaydedilirken, Alanyaspor’un transfer görüşmeleri için şimdiden çalışmalara başladığı anlaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal