Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e Sultan Süleyman Benzetmesi!

Spor Yorumcusu Erman Toroğlu'nun Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e yapmış olduğu Sultan Süleyman benzetmesi sosyal medyada çok büyük bir gündem yarattı.

19.09.2021-20:56 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-20:56)

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray'ın kendi sahasında oynadığı Alanyaspor karşılaşmasında aldığı 1-0'lık mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Fatih Terim'e tepkiler artıyor.

CİMBOM EVİNDE ALANYASPOR'A KAYBETTİ

Galatasaray, hafta içerisinde kendi sahasında UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile karşı karşıya geldiği ve galip geldiği karşılaşma sonrasında Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında evinde Alanyaspor'u ağırladığı karşılaşmada sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılılar maçın başından beri önde götürdüğü karşılaşmada aradığı golü bir türlü bulamazken baskısını ise her geçen dakika daha da arttırdı.

CANDEİAS GALİBİYETİ GETİRDİ

Galatasaray'ın baskısı artmışken kontra atak fırsatları yakalamak isteyen Alanyaspor aradığı fırsatı karşılaşmanın son anlarına doğru Daniel Candeias ile bulurken Candeias'ın golüyle skoru 1-0'a getirerek karşılaşmada galip gelmeyi başardı.

FATİH TERİM'E SULTAN SÜLEYMAN BENZETMESİ!

Karşılaşmanın ardından özellikle Galatasaray taraftarlarının çok yoğun tepkisi olan Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili Spor Yorumcusu Erman Toroğlu'ndan çok sert açıklamalar geldi.

Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Galatasaray'da Fatih Terim istifa sesleri var. Bazı beyanatlar verip, bazı şekilde konuşursan, eski başkana inat bazı şeyler yaparsan, başkanı göndereyim diye bir şeyler yaparsan, Fatih Terim, seni de gönderirler. Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti. Seyirciye bağırmasın diyorsun, acaba bundan önce seyirciyi bağırtma için etkisi var mıydı? Odaya giderken gördüm, Fatih'e laf attılar, tam bir şey derken kamera kesti. Bırak, Fatih Terim'in suratını ben göreyim. Bazı arkadaşlar diyor ki, Fatih Terim gibi antrenörler çekmeyin diyormuş, onlar da çekmiyormuş ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal