20.09.2021-13:45 (Son Güncelleme:20.09.2021-13:45)


1

Erman Toroğlu Türk Spor Medyasında Uzun Yıllar Görev Alıyor

Erman Toroğlu Türk Spor Medyasında Uzun Yıllar Görev Alıyor

Yaptığı yorumlar ve sert çıkışlarla taraftarların dikkatini çeken yorumcu, uzun yıllar Türk medyasının simge isimlerinden birisi haline geldi. Erman Toroğlu'nun renkli kişiliği, kendine has üslubu ve tarzı spor medyasında kendisini farklı kılıyor. Tv'de çeşitli spor ekranlarında boy gösteren sunucu çeşitli kanallarda boy gösterdi.



2

Erman Toroğlu Zaman Zaman Sert Çıkışlar Yapıyor?

Erman Toroğlu Zaman Zaman Sert Çıkışlar Yapıyor?

Televizyonun ünlü spor yorumcularından olan Erman Toroğlu, zaman zaman yaptığı eleştiriler ile büyük gündem oluyor. Ünlü yorumcu uzun zamandır televizyon ekranlarında boy gösteriyor. Televizyonda yaptığı yorumlar ile büyük dikkat çeken yorumcu, sivri diliyle büyük dikkat çekiyor. Yorumcunun yaptığı yorumlar taraftarlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Uzun süredir ekranlarda bulunan yorumcu, yaptığı yorumlarla büyük ses getiriyor.



3

Erman Toroğlu Kimdir?

Erman Toroğlu Kimdir?

Erman Toroğlu, 24 Kasım 1948 tarihinde Mersin'de doğdu. Sonrasında Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Erman Toroğlu lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadı ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünde tamamlamıştır. Ünlü yorumcu Gençlerbirliği'nde futbol hayatına başladı. Ardından Ankara Güneşspor, Mersin İdaman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlık yaptığı MKE Ankatagücü'nde top koşturdu.



4

Erman Toroğlu Kaç Yaşındadır?

Erman Toroğlu Kaç Yaşındadır?

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, 72 yaşındadır.



5

Erman Toroğlu'nun Yorumculuk Hayatı

Erman Toroğlu'nun Yorumculuk Hayatı

Futbol hayatının bitmesinden sonra hakemliğe başlayan Erman Toroğlu, FIFA kokartlı hakemlik yaptı. 1991 seçimlerinde Mersin'de DYP'den aday oldu. Siyasete böyle bir giriş yapmış oldu. Uzun yıllar Şansal Büyüka ile program yapan Erman Toroğlu Maraton adlı programda büyük ses getirdi. Spor adamı 2010-2013 yılları arasında Telegol'e futbol yorumculuğu yaptı. Futbol adamı güncel olarak futbol yorumculuğuna devam etmektedir.



6

Erman Toroğlu'nun Mesleği Nedir?

Erman Toroğlu'nun Mesleği Nedir?

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu; Türk eski futbolcu, hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarıdır. Şuan güncel olarak televizyonda futbol yorumculuğu görevini yürütmektedir. Yaptığı yorumlar büyük ses getirmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR