Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanında oynadığı oyunu küçümsedi!

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanında oynadığı oyun ile ilgili olarak söylediği sözlerle sosyal medyada büyük bir gündem yarattı.

06.03.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-12:37) Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanında oynadığı oyunu küçümsedi!

Galatasaray'ın 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldığı Konyaspor deplasmanında oynadığı oyun ve özellikle bazı oyuncuların sahada sergilediği performans çok ağır eleştirilere neden olmuştu. Sosyal medyada maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir tepki gösterirken, Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Domenec Torrent için istifa çağrılarında bulunmuşlardı.

Konya-GS Domenec Torrent

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray'a ağır sözler

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Konyaspor - Galatasaray karşılaşmasının ardından ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, değerlendirmelerde bulunarak, sarı kırmızılı takım ile ilgili çok ağır sözler söyledi. Erman Toroğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Galatasaray bir ilk yarı oynuyor Konya'da, 'kötü' dersek kıyak yapmış oluruz, kötünün de kötüsü. İkinci devredeki hücumlar yalan rüzgârı. İki hafta maç kazandılar, bayağı bir hakem desteği aldılar. Ama keramet kendilerinde zannettiler. Teknik direktör dedi ki, 'İyi çalışıyoruz, semeresini alacağız!' Bu futbolla değil eşeğin semerini bile alamazsınız. Çünkü Galatasaray defans yapmasını da hücum yapmasını da defanstan hücuma çıkmasını da bilmiyor. Konya sahada her şeyiyle Galatasaray'dan daha iyi bir takım olduğunu gösterdi. Bakmayın siz skorun 2-0'da kaldığına; maç 3-0 olsa, 5 hatta 6'ya bile giderdi. Galatasaray'da bir şeyler oluyor. Geçen hafta oyuna girdikten sonra maçı çeviren adam Feghouli, bu hafta sonu maç kadrosuna bile alınmıyor. Ya yönetim bir şeyler söylüyor bu adama ya da bu adam bindiği dalı kesiyor. Hakem bir-iki yerde Galatasaray'a kıyak yaptı. Tabii maç da Konya'da olunca fazla kımıldayamadı. Orta sahada birkaç kararda 'devam' dedi ama Galatasaray'ın devam edecek hali yoktu. Hakem de anlayınca o da bu işi bıraktı, ortalarda düdük çalmaya başladı. Konyaspor seyircisi müthiş. Yalnız bir pozisyonda top ceza alanında Gomis'teyken tribünden bir düdük sesi geldi ve Gomis oyunu bıraktı. Herkes şaşırdı, Gomis de dahil. Ama federasyonun, o düdüğün geldiği tribüne ceza vermesi gerekiyor. Galatasaray bulunduğu yerin futbolunu oynadı. Düşünün, hakemler de omuz vermese bayağı altlarda mücadele edecekti. Şu mantıktan kurtulmamız lazım: 'Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı düşürmezler.' Böyle bir mantık dünyada yok. Tamam büyük takımlar ama maçlar dikdörtgenin içinde adaletli oynanmalı, dikdörtgenin dışında değil!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal