Güntekin Onay, Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanında oynadığı oyun hakkında ağır eleştirilerde bulundu

Ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanında aldığı mağlubiyet ve oynadığı oyun ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle İspanyol teknik adamı ağır bir şekilde eleştirdi.

06.03.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-12:18)

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor'a konuk olan Galatasaray adeta bir kabus yaşadı. Sarı kırmızılı ekip sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmasının yanı sıra oynadığı oyun ile de büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Cimbom Konyaspor deplasmanında kayıp

Güntekin Onay'dan Galatasaray'a ağır eleştiriler

Maç boyunca oldukça etkisiz, isteksiz bir oyun sergileyen Galatasaray ile ilgili olarak taraftarlar adeta çileden çıktı. Ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, Hürriyet Gazetesi'ne Konyaspor - Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

' Savunmada aksayan ve olumsuz sinyaller veren Galatasaray; ilk yarıda ofansif bölgede hiç görünmedi ve bırakın şutu, korner dahi atmadan soyunma odasına gitti. Galatasaray’da Pulgar ve Sacha Boey fiziksel olarak son derece yetersiz görünürken bu iki oyuncunun çıktığı 60’ıncı dakikaya kadar Konyaspor adeta elini kolunu sallayarak sarı kırmızılı ceza sahasına geldi. Düşünün, iki stoper Marcao ve Nelsson Galatasaray’ın en iyileriydi ve çok kritik hamleler ile farkın büyümesini engellediler. Domenec Torrent, 'Gelişiyoruz' diyor. Katalan teknik adamın ekibi, Göztepe ve Rize karşısında 4 penaltıyla 2 mucizevi galibiyeti alırken de iyi futbol oynamamıştı ve Konyaspor karşılaşmasında da kayıplardaydı. Konyaspor karşısında rakip kaleye gitmekte bu kadar zorlanan Galatasaray’ın Barcelona karşısında işi çok zor ve bolca şansa ihtiyacı olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal