Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Galataaray derbisinde tarihi bir farka imza atma şansını kaçırıdğını söyledi

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı kırmızılıların tarihi bir fark yemekten kurtulduklarını söylediği açıklamalarıyla taraftarlardan tepki topladı.

11.04.2022-13:37 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-13:37)

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Fenerbahçe kendi sahasında oynadığı derbi karşılaşmasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek haftanın en flaş skorlarından birine imza attı.

Erman Toroğlu'ndan ilginç derbi yorumu

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Fotomaç Gazetesi'nde Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmeyle büyük ses getirdi. Fenerbahçeli futbolcuların maça biraz daha asılsa tarihi bir fark olabileceğini söyledi. Erman Toroğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Fenerbahçe Galatasaray derbisi

' Son yıllarda bu kadar bariz, açık ara kalitede bir derbi seyretmedim. Fenerbahçe planlı, programlı tıkır tıkır oynadı. Hiçbir şekilde hakemdir, seyircidir, rakiptir tartışması olmadan net bir galibiyet aldılar. İsmail Kartal geldikten sonra Fenerbahçe'de çok şey düzeldi. Her şeyden önce takım olarak oynamaya başladılar, isim olarak değil. Sahada herkes birbirine yardım ediyor. O daha büyük bu küçük ayrımı yok. Fenerbahçe'de dün görevini yapmayan bir oyuncu arayın desem kimseyi bulamazsınız. Aslında biraz daha sıksalar tarihi bir fark olabilirdi. Koca 90 dakikada kaleci Altay Bayındır'ı zorlayan pozisyon olmadı. '  ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal