Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından hakemler hakkında çok konuşulacak bir itiraf yapacağını açıkladı

Erman Toroğlu, Beşiktaş maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde bazı hakemler hakkında Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından çarpıcı itiraflarda bulunacağını açıkladı.

10.04.2022-17:04 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-17:04) Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından hakemler hakkında çok konuşulacak bir itiraf yapacağını açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'ın kendi sahasında yeni teknik adamı Valerien Ismael yönetiminde Alanyaspor'u mağlup ettiği karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu, aynı zamanda yine bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından hakemler hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulunacağını açıkladı.


Erman Toroğlu'ndan şaşırtan hakem sözleri...

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarında ;

' Yeni teknik adamla birlikte Beşiktaş'ta kabuk değişikliği oldu. Siyah-beyazlılar, oynadığı her maçta gol atar fakat gol de yer. Attıkları fazla olursa kazanır. Beşiktaş'ın maçlarını bir sporsever olarak seyretmek isterim. Göze hoş gelen işler yapıyorlar fakat defansları da bir hayli kötü. Teknik adam yeni, mutlaka buna da çare bulacaktır. Beşiktaş'ta 14 oyuncunun mukavelesi bitiyor. Bu durum ne olacak? O da muamma. Ama Beşiktaş'ta teknik adam, yönetimle anlaşarak ve tartışarak bir kadro kurarsa seneye de Beşiktaş maçları heyecanlı olacağa benziyor. 5 ay öncesine kadar bu maçları hep kaşarlı hakemler yönetirdi. Şimdi de daha gençler yönetiyor. Ne değişti? Bence şu değişti; gördüklerini çalıyorlar, kafalarında şeytan yok. Bir daha söylüyorum. Bir grup hakem maçları değil futbolu idare etmeye kalktı. Bununla ilgili dederbiden sonra bir şeyler anlatacağım. Çok şaşıracaksınız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal