20.09.2021-10:16 (Son Güncelleme:20.09.2021-10:47)


1

Başakşehir ile Fenerbahçe'nin arasında oynanan ve Başakşehir'in, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettiği maçın ardından ünlü yorumcu Erman Toroğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı. Toroğlu açıklamalarında Başakşehir'in penaltısının verilmediğini söyledi.



2

Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan maç büyük yankı uyandırdı. Başakşehir'in, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada maç sırasında ve sonrasında yaşananlar büyük gündem oldu.



3

Maç ile ilgili eski hakem ve şuan spor yorumcusu olan Erman Toroğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. Erman Toroğlu'nun yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.



4

Erman Toroğlu devam eden açıklamalarında Başakşehir'in penaltısının verilmediğini söyledi. ''Fenerbahçe maç günü bir bildiri yayınladı. 'Ali Şansalan maç yönetmiş. VAR'a verilir mi' diye... Haklı oldukları yan olabilir. Başka hakem verilebilirdi. Ama şu da var; verdikleri beyanat yerini buldu. Başakşehir'in buz gibi penaltısı güme gitti. Ali Şansalan'dan başka herkes gördü Türkiye'de... İnanın o pozisyonu arkadaşım Metin Şentürk bile görürdü!...'' açıklamalarını yaptı.



5

Başakşehir'in aldığı bu galibiyet takımda büyük bir sevinç ile kutlandı.



6

Erman Toroğlu'nun yaptığı açıklamalar Fenerbahçeli taraftarların yoğun tepkisine neden oldu. Erman Toroğlu'ya Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden eleştiriler yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR