Erling Haaland'ın sözleşmesindeki serbest kalma maddesi, 30 Nisan'da sona erecek!

Yaz transfer döneminin gözde futbolcularından Erling Haaland'ın sözleşmesindeki 75 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi, 30 Nisan'da son bulacak.

17.03.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-18:02) Erling Haaland'ın sözleşmesindeki serbest kalma maddesi, 30 Nisan'da sona erecek!

Kylian Mbappe ile birlikte yaz transfer döneminde hangi takıma gideceği çok merak edilen isimlerden birisi olan Erling Haaland'ın yeni kulübü nisan ayında belli olabilir. Bild'de yer alan haberde, 2020'de RB Salzburg'dan Borussia Dortmund'a transfer olan Erling Haaland'ın sözleşmesinde yer alan 75 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin 30 Nisan'da sona erdiği belirtildi. Norveçli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımların bu tarihten önce ödemeyi yapmasının gerektiği ifade edilirken, 30 Nisan'dan sonra futbolcunun bonservis bedelinin artacağı aktarıldı.

Erling Haaland'ın sözleşmesi sona erecek.

Norveçli futbolcunun sözleşmesi ne zaman bitecek?

2019/20 sezonun devre arasında Borussia Dortmund'a katılan Erling Haaland'ın sözleşmesi 2023 yılında bitecek. Dortmund formasıyla bu sezon 22 karşılaşmada süre alan 21 yaşındaki futbolcu, 23 gol ve 6 asist yaptı. Ligde 16 gol atan Haaland, gol krallığında Lewandowski ve Schick'İn ardında üçüncü sırada yer aldı.

Manchester City transferde favori

Gelen son bilgilere göre Norveçli futbolcu ile Manchester City'nin yoğun olarak ilgilendiği ve transferde favori olan tarafın olduğu İngiliz ekibi olduğu aktarıldı. Bu transferin gerçekleşmesi halinde ise Haaland, Premier Lig tarihinin en çok kazanan futbolcusu olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal