Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan, UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu!

Galatasaray'ın genç futbolcusu Olimpiu Morutan, UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile oynayacakları maçtan önce yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

17.03.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-17:09)

Sarı kırmızılıların Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan, UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile oynayacakları maçın öncesinde açıklamalarda yaptı. Futbolcusunun maç ile ilgili görüşleri büyük yankı uyandırdı. Futbolcunun ülkesinin basınına verdiği röportaj oldukça ilgi gördü.

Formayı yeniden kapmak istiyor

Olimpiu Morutan açıklamasında, 'Daha ilk günden itibaren buraya kolayca alıştım. İstanbul'da her şey çok güzel. Yemekler, sokaklar, taraftarlar... Galatasaray gibi bir kulüpte oynadığım için kendimi çok gururlu hissediyorum ve burada çok mutluyum. Takımdaki en iyi oyunculardan biri olmak için sonuna kadar mücadele edeceğim.'

'Gerçekten sıkı çalışmanız gerekiyor. Antrenmanlarımız oldukça zorlu geçiyor ancak ben kendimi en üst seviyeye hazırlayabilmek ve hayal kırıklığı yaşamamak için elimden geleni yapıyorum.' ifadelerine yer verdi.

Zorlu maç için konuştu

Morutan, Barcelona ile oynayacakları zorlu maç için ise 'Çok zorlu bir maça çıkacağız ancak takım arkadaşlarıma güveniyorum. Barcelona, mağlup etmesi imkansız bir takım değil. Birlikte hareket edersek yenebileceğimiz bir rakip' şeklinde konuştu.

Olimpiu Morutan zorlu maç öncesi konuştu.

En iyi anlaştığı kişinin Babel olduğunu aktardı

Futbolcu ayrıca takımda en iyi anlaştığı futbolcunun Hollandalı Ryan Babel olduğunu sözlerine ekledi. Açıklamasında ise, 'Takımdaki herkesle çok iyi anlaşıyorum. Ancak en iyi anlaştığım kişiyi soruyorsanız; o kişi Ryan Babel diyebilirim. Bana sürekli tavsiyelerde bulunuyor ve tecrübesinden faydalanmamı sağlıyor.' şeklinde açıklamalarına son verdi.  Morutan'ın yaptığı açıklamalar taraftarlar tarafından zorlu maç öncesi büyük ilgi gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal