Erling Haaland İsveç ile oynadıkları maçta eski Beşiktaşlı Alexander Milosevic'in kendisine küfür edip ayağını kırmakla tehdit ettiğini açıkladı

Norveç - İsveç karşılaşmasında yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi. Erling Haaland maçın ardından eski Beşiktaşlı Alexander Milosevic’in kendisine ettiği küfürleri ve tehditleri ifşa etti. Futbol dünyasında yaşanan bu olay büyük ses getirdi.

06.06.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-10:11)

UEFA Uluslar Ligi’nde B grubu 4. Grupta oynanan İsveç – Norveç karşılaşmasında yaşanan olaylar maçın skorunun adeta önüne geçti. Konuk ekip Norveç sahadan Erling Haaland’ın attığı 2 gol ile galip ayrılmayı başarırken, maçta yaşanan çirkin olaylar maç sonu yapılan açıklamalarda ortaya çıktı.

Erling Haaland'ın ayağını kıracağını söylemiş!

Norveç Milli Takımı’nın dünyaca ünlü golcü oyuncusu Erling Haaland, İsveç forması giyen eski Beşiktaşlı Alexander Milosevic’in maç boyunca kendisiyle uğraştığını itiraf etti. Maç başladığı gibi Milosevic’in kendisini küfür edip ardından ayağını kırmakla tehdit ettiğini söyleyen Erling Haaland, yaptığı açıklamalarla hayrete düşürdü.


Eski Beşiktaşlı yıldızın kendisine yaptıklarını ifşa etti

Erling Haaland, Norveç – İsveç karşılaşmasında eski Beşiktaşlı Alexander Milosevic ile yaşadığı olaylar ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

‘ Daha maçın ilk dakikasında bana o...u dedi. Güldüm. Sonra ayağımı kıracağını söyledi. 1.5 dakika sonra gol attım. Sonra da golümü onun önünde kutladım. Norveç için oynarken çok mutluyum, çok gururluyum. Gol attığım zaman ne kadar gururlandığımı gözlerimden okuyabilirsiniz. Harika bir his. Bu ülkeyi daha fazla mutlu etmek istiyorum. Çünkü, Norveçliler daha fazla mutluluğu hak ediyor. ‘ ifadelerini kullandı.

Alexander Milosevic'in Beşiktaş kariyeri

2014-2015 sezonunda İsveç ekibi AIK’den 1 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Beşiktaş’a transfer olan Alexander Milosevic, siyah beyazlılarda forma giydiği dönemde Hannover, Darmstadrt ve Çaykur Rizespor’a kiralık olarak gönderilmişti. Beşiktaş kariyerinde sadece 7 maça çıkan Alexander Milosevic, gol ve asist katkısı sağlayamamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal