Erken Yaşlanmak İstemiyorsanız Yüzünüzü Soğuk Suyla Yıkayın

Cildin genç ve canlı kalması için, dış etkenlerden, stresten ve makyajdan olabildiğince uzak durmak gerekir. Eğer sağlıklı, canlı ve genç bir cilt istiyorsanız her sabah ve akşam yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.

21.09.2019-12:09 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-11:58)

Soğuk suyun kan damarlarını harekete geçirdiğini ve hücre yenilenmesinde etkisi olduğunu biliriz.Peki her sabah soğuk su yüz yıkamanın nasıl etkileri oduğunu biliyor musunuz? Gelin birlikte bakalım.

CİLDİ YENİLİYOR

Soğuk su cildimizin kendini yenilemesini hızlandırarak gözenekleri küçültüyor ve siyah nokta oluşumunu en aza indiriyor. Gece yatmadan evvel soğuk su ile yüz yıkamak, sivilce oluşumunu önlüyor.

NEMLENDİRİCİ KULLANIN

Eğer cilt yapınız kuruysa yüzünüzü yıkayıp sonra cildinizi nemlendirmek adına cildinize en uygun nemlendirici kremlee kullanmanız uygun olacaktır.

SİGARA DUMANINDAN UZAK DURUN

Cildiniz için yapacağınız şeyler listesinde elbette sigara dumanından uzak durmak da yer alıyor. Sigara hem dışımızdan hem de içimizden cildi oldukça negatif etkileyen bir durumdur. Günde en az 7 saat uyumalı güneş kremi kullanmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal