Erkek Severse dizisi bitiyor mu, neden final yapıyor? beIN Connect Erkek Severse dizisinden final kararı

beIN Connect'te yayınlanan Erkek Severse dizisinin final yapıp yapılmayacağı konuşuluyor. Dizi, daha önce ikinci sezon için onay almış olsa da final yapacağı iddiaları sevenlerini üzüyor. Peki, Erkek Severse dizisi bitiyor mu? Erkek Severse dizisinin devam edip etmeyeceğini merak eden birçok seveni bu konuyu sorguluyor.

08.03.2022-00:10 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-00:11) Erkek Severse dizisi bitiyor mu, neden final yapıyor? beIN Connect Erkek Severse dizisinden final kararı

beIN Connect'te 20 Ocak'ta yayın hayatına başlayan dizinin ekranlara veda edip etmeyeceği merak ediliyor. Diziseverler bu konu üzerinde araştırmalarını sürdürüyor.

Erkek Severse

Erkek Severse dizisi bitiyor mu?

Daha önce birçok projede yer alan ve en son Son Yaz dizisindeki 'Akgün' rolüyle hafızalarda kalan Alperen Duymaz'ın ve Büşra Develi'nin aynı zamanda Yasemin Allen ile Görkem Sevindik'in başrollerini paylaştığı dizi beIN Connect'in en çok izlenenler listesine girmeyi başarmıştı. Başarılı dizinin kaç sezon olacağı sevenleri tarafından tartışılırken bir anda ortaya çıkan final kararıyla izleyenler şok oldu.

Yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin'in kaleme aldığı dizinin final kararı aldığı ortaya çıktı.

İlk sezonun ardından ikinci sezonunda onay aldığı söylenilen dizi serüvenin biteceğinin duyulması izleyenlerini üzdü. İkinci sezon onayı aldığı söylenilen dizinin ara vermeden devam etmesiyle birlikte 26. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

Erkek Severse Dizi Afişi
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal