Erkek Hoşlandığı Kadının Yanında Böyle Davranır!

Kadınların en çok merak ettiği konulardan biri hoşlanan erkek belirtisi, Bu konuda sosyal iletişim uzmanlarının görüşlerinden faydalanarak detaylı bir değerlendirme yapacağız.İşte merak edilen yanıtlar haberimizde...

21.12.2019-17:40 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-17:36)

İşte uzmanların gözü ile hoşlanan erkek nasıl davranır sorusunun tüm yanıtları;

HOŞLANAN ERKEK SEVDİĞİ KADINA NASIL DAVRANIR?

Hoşlanan erkekler, hoşlandıkları kadına karşı nasıl bir tavır takınacaklarını tam olarak bilememektedir. Çok kibar davranışlar sergileyen erkekler olabileceği gibi duygularını olumsuz tavırlar göstererek ifade eden erkekler de olabilir.

Bu yüzden seven erkek, aşık olduğu kadına “Çok özel bir insanmış gibi davranır.”şeklinde kalıplaşmış bir tespit yapmak doğru değildir. Ancak şu rahatlıkla söylenebilir: Hoşlanan erkek ister davranışlarını olumlu yönde ifade etsin isterse olumsuz bir tavır takınsın sevdiği kadına karşı davranışları “herkesten farklı”dır.

Bir kadın erkeğin sosyal ilişkilerine dikkat ederek başkalarına nasıl davrandığını gözlemlemelidir. Eğer erkek başkalarına davrandığından farklı biçimde kendisine davranıyorsa bu farklı duygular beslediği içindir. Bu durumda kadının yapması gereken şey erkeğin kendisini rahatça ifade etmesine zemin hazırlamak yani erkeğin duygularını açıklamasına imkan sağlamaktır.

Seven erkek, aşık olduğu kadının yanında ellerini nereye bırakacağını bilemez. Çünkü içindeki duygu yoğunluğu ellerinde kendisini dışa vurur. Sık sık iki elini birleştirerek parmaklarını esnetmek, "ellerini ceplerinde veya masa altında saklamak" erkeğin duyguları hakkında önemli ipuçları vermektedir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal