Erkekler Olgun Kadınlardan mı Hoşlanıyor?

Kadın erkek ilişkisinde son yıllarda sıkça merak edilen bir konuda erkeklerin olgun kadınlardan mı hoşlandığıdır. Erkekler neden olgun kadınlara ilgi duyarlar?

17.12.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-12:21)

Erkekler neden olgun kadınlara ilgi duyarlar? Kadın erkek ilişkisinde son yıllarda sıkça merak edilen bir konuda erkeklerin olgun kadınlardan mı hoşlandığıdır.

ERKEKLER OLGUN KADINLARDAN NEDEN HOŞLANIR?

Bazı erkekler kendilerinden yaşça büyük ya da olgun düşünebilen ve davranabilen kadınlardan hoşlanıyor. Olgun kadınların yanında daha rahat ya da güvende hissedebiliyor. Olgun kadınlar vücutları ile daha barışık. Olgun karakterdeki kadınlar yıllar boyunca birçok farklı tecrübe edinmiş ve hayatındaki önceliklerini uzun süre önce belirlemiş oluyor. Bu neden ile kendileri ile çok daha barışık bir şekilde hedeflerine ilerliyorlar. 

Olgun kadınlar ilişkiden ne beklediklerini bilirler. Mutlu bir ilişki için ya da kendi hedefleri için gereken faktörlerin oldukça farkındadır. Bazı erkekler çocukluk travmalarını ilişki yaşadıkları kadınlar ile örtmek isterler. Çocukluk dönemlerinde anne şefkati eksik kalmış erkekler, ilişkilerinde olgun kadınları tercih ederek bu eksikliklerini gidermeye çalışır. Kendilerini her anlamda eğitebilecek bir kadın isteyen erkekler genelde kendilerinden yaşça büyük kadınlar ile beraber olmak ister. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal