Erkek Çocuklarına Cinsel İstismarda Bulunan Sapık Yakalandı

İstanbul Sultangazi'de sokakta tanıştığı 12-14 yaşlarındaki erkek çocuklarını taciz eden sapık, yakalandı. Telefonundan çocuklara ait uygunsuz görüntüler çıkan sapık, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

20.07.2019-12:43 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-13:15) Erkek Çocuklarına Cinsel İstismarda Bulunan Sapık Yakalandı

İstanbul Sultangazi'de, sokakta tanıştığı 12-14 yaşlarındaki erkek çocuklarını taciz ettiği iddia edilen Afgan asıllı Necip H. (26) tutuklandı.

50. Yıl Mahallesi'nde 12 yaşındaki bir erkek çocuğu ailesine, sokakta tanıştığı Afgan asıllı bir kişinin kendisinden cep telefonu numarasını aldığını ve sonrasında kendisine çocukları taciz ederken çektiği görüntüler ile cinsel içerikli mesajlar yolladığını söyledi. Aile telefona gelen görüntü ve mesajları görünce hemen polise giderek bu şahıstan şikayetçi oldu. Aynı mahalleden bir başka aile de erkek çocuklarını benzer biçimde taciz eden Afgan asıllı bu kişiden şikayetçi oldu. İki aile de ifadelerinde şüphelinin, sokakta rastladığı erkek çocuklarına "abi ya da arkadaş" gibi yaklaşarak önce onlarla samimiyet kurduğu, sonrasında onları taciz ederken cep telefonu kamerasıyla görüntü kaydettiği, kendilerinden aldığı cep telefonu numaralarına başka çocukları taciz ettiği görüntüler ile cinsel içerikli mesajlar yolladığını iddia etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal