26.12.2021-21:03 (Son Güncelleme:26.12.2021-21:03)


1

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın efsane futbolcularından Ergün Penbe'nin, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü.



2

Spor Toto Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın efsane isimlerinden Ergün Penbe'nin, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili sözleri çok konuşuluyor.



3

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi. Açıklamaları yapan ise Fatih Terim'in eski öğrencilerinden Ergün Penbe oldu. Ergün Penbe, Fatih Terim ile ilgili sözleriyle gündeme oturdu. Eski futbolcu yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük tepki çekti.



4

Galatasaray'ın efsane futbolcular arasında gösterilen Ergün Penbe, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili açıklamasında, 'Fatih Terim, Galatasaray'a ilk geldiğinde bana yardımcı hocalık teklif etti ama ben reddettim. Benim UEFA PRO lisansım var. Fatih hocanın yanında zaten yıllardır ona yardımcılık yapanlar var. Şu ana kadar kaç tane hoca yetiştirmiş? Şu anda yok.' ifadelerine yer verdi. Ergün Penbe'nin yaptığı bu açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.



5

Ergün Penbe'nin, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük tepki çekti. Galatasaray'ın eski futbolcusu sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalarla Galatasaraylı taraftarları kızdırdı. Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe'nin, Fatih Terim hakkında söylemiş olduğu sözler yoğun tepkilere neden oldu.



6

Konuyla ilgili Fatih Terim'in ne cevap vereceği ise büyük merak konusu haline geldi. Futbolseverler, ikili arasında ilerleyen zamanlarda nasıl bir sürecin ilerleyeceği ile ilgili büyük bir dikkate kapıldılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR