Eren Bülbül'ün Annesinden Yürek Burkan Sözler: Eren’i Okutamadım, Onları Okutacağım

Trabzon’da 4.sınıf öğrencileri ”Hayata Değer Kat” projeleri kapsamında PKK’lı terör örgütü tarafından düzenlenmiş olan silahlı saldırı sonucu şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü ziyaret ettiler İşte yürek burkan detaylar.

22.12.2021-14:10 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-14:20)

Trabzon’da ilkokul 4.sınıf öğrencileri 'Hayata Değer Kat' projeleri dahilinde PKK’lı terör örgütü tarafından düzenlenmiş olan silahlı saldırı sonucu şehit düşmüş olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün acılı annesi Ayşe Bülbül’e bir ziyeret gerçekleştirdiler.

EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİNDEN ÇOCUKLARA NASİHATLER

Öğrencilere nasihatlerde bulunan acılı anne Ayşe Bülbül, 'Hayatınızdaki değerleri unutmayın, anne ve babanızın sözünden çıkmayın' dedi ve sözlerine 'Okuyun, okumayı bırakmayın. Eren’den küçük 2 kız çocuğum var, Eren’i okutamadım ama onları okutacağım.' ifadelerini kullandı. Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nde bulunan Dumlupınar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017 tarihinde  PKK terör örgütleri tarafından şehit düşmüş olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün acılı annesi Ayşe Bülbül'ü ziyaret etti. 


Trabzon'a ait unutulmaya yüz tutmuş olan değerleri, kültürü, gelenek ve görenekleri hatırlatmak ve öğretmek aynı zamanda genç nesillere  aşılamak amacı ile  başlatılan 'Hayata Değer Kat' projesi kapsamında Aralık ayı ödevleri olarak Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ün yanına ziyarete giden 4-A sınıfı öğrencileri Mehmet Ali Temren, Elif Yazıcı ve Emir Kadıoğlu, Şehit Eren Bülbül'ün mezarı başında dualar okudular. Öğrenci Mehmet Ali Temren Anne Ayşe Bülbül'e 'Şehit annesi olarak çocuklara ne tavsiye edersiniz?' sorusunu sorması üzerine anne Ayşe Bülbül, 'Hayatınızdaki değerleri unutmayın. Anne ve babanızın sözünden çıkmayın. Tüm dünyaya örnek çocuklar olun' dedi. 'Benim oğlum zor şartlarda, o yaşta, geçim sıkıntısı içinde eve ekmek getirme derdindeydi. Tüm çocuklar da benim evladım gibi örnek iyi bir evlat olsunlar. Okuyun, okumayı, öğrenmeyi bırakmayın' şeklinde konuştu. 'Eren'den küçük 2 tane kız çocuğum var, Eren'i okutamadım ama onları okutacağım' şeklinde açıklamalar yaptı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal