Erdoğan'ın misafir olduğu aile konuştu: Neden Tayyip Dede dendiğini tekrardan anladım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın önceki akşam İstanbul Ümraniye'de iftar sofrasına misafir olduğu beş kişilik Kılıçaslan Ailesi büyük bir heyecan ve sevinç yaşadı.

06.04.2022-14:06 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-14:11) Erdoğan'ın misafir olduğu aile konuştu: Neden Tayyip Dede dendiğini tekrardan anladım

Neslihan-Ersin Kılıçaslan çiftinin kızları Serra, Kübra ve Yüsra ile konuşan, hediye takdiminde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan aile ile kurdukları sıcak ve samimi ilişki ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Emine Erdoğan, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı ve Kılıçaslan ailesine teşekkür ederek, "Bugün İstanbul'da Kılıçarslan ailesinin iftar sofrasına konuk olduk. Evin güzel kızları Serra, Kübra ve Yüsra ile sohbet ettik. Okul başarıları takdire şayan. İçten misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ramazan bereketi, sofralarından eksik olmasın..." dedi.

Aile büyüklerimiz gelmiş gibiydi

Özel bir gemicilik şirketinde çalışan Ersin Kılıçaslan, küçük çocukların Erdoğan’a neden samimi bir şekilde “Tayyip Dede” dediğini tekrar üstüne basa basa anladığını söyleyerek, “Alelade bir bürokratik yemek değildi. Aramızda hiçbir uzaklık yoktu. Sanki aile büyüklerimiz, akrabalarımız gelmiş gibiydi. Sanki aileden biri gibi davranıyorlar. Kızlarım ilk başta çok çekingen davrandı. Cumhurbaşkanımız ve eşinin içten davranışları onları rahatlattı. Kızlarımın okul hayatlarını, başarılarını konuştular. Cumhurbaşkanımız rahmetli babamın da bir İETT çalışanı olduğunu öğrenince bize oradan ayrılış hikâyesini ve yaşadıklarını anlattı. Sohbetleri çok keyifliydi. Babaannemin onu çok sevdiğini öğrenince onun da yanına gittiler. Babaannem onlara kendi yaptığı el yapımı vişne suyunu hediye etti.” dedi.

Erdoğan'ın misafir olduğu aile konuştu: Neden Tayyip Dede dendiğini tekrardan anladım

Emine Erdoğan’ı bir başka sevdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı evlerine misafir eden asıl kişinin annesi olduğunu ifade eden Kılıçaslan, “Bizim evden ayrılırken mahalledeki çocuklar babalarının omuzlarında 'Tayyip Dede' diye bağırıyorlardı. Tek tek tüm çocuklarla sıcaklıkla konuştu, onlara hediyeler verdi. Çocukların ona neden 'Tayyip Dede' dediğini bir kez daha anladım. Reis'i bizim eve getiren babaannemin ona ettiği dualar oldu. Dualar onun bizim eve gelmesini sağladı. Emine Erdoğan hanımefendiyi bir başka sevdik. First Lady'ler egolu ve kibirli olur gibi geliyor ama asla öyle biri değil. O kadar candan ki gözlerinden, bakışlarından anlaşılıyor bu..." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın misafir olduğu aile konuştu: Neden Tayyip Dede dendiğini tekrardan anladım

Eskiden de misafirliğe gittiğini duyardık

Ersin Kılıçaslan, "Kim istemez ki Cumhurbaşkanı'nın evine yemeğe gelmesini... Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde de duyardık çat kapı vatandaşın evine iftara, sahura giderdi. Çok mütevazı ve içten insanlar. Analı-kızlı çorba, pirinç pilavı, İzmir köfte, yaprak sarma ve peynirli börek yedik. Onunla ilk kez aynı sofraya oturduk, çok heyecan vericiydi. Bize, apartmandaki, mahalledeki komşularımıza çok candan ve samimi davrandılar. Candan ve samimi olduklarını zaten biliyordum." ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal