Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlara sevindirici haber geldi! Uzun vadeli finansman müjdesi verildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlar hakkında açıklamalar geldi. İftar programı nedeniyle Erdoğan ve esnaflar bir araya gelerek güzel haberler verildi. İhracata dönük yatırımlardan bahseden Erdoğan esnaflar için yapılacak yenilikleri ele aldı. Uzun vadeli finansman imkanı hakkında detaylar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları haberimizde yer almaktadır

14.04.2022-22:21 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-22:37) Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlara sevindirici haber geldi! Uzun vadeli finansman müjdesi verildi!

Faiz oranı TL cinsinden uzun vadeli finansman imkanı getirileceği duyurulması üzerine esnaflar araştırmalara başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konu hakkında peş peşe açıklamalarda bulundu. İhracata yönelik ayrılan 150 milyar TL haberini veren Erdoğan, müjdeyi esnafla paylaştı. Pandemi döneminde zorluk yaşayan esnafın yanında olduğunu belirten Erdoğan açıklamalardan bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ve detaylar

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları;

Pandemi sürecinde etkilenen esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya çalıştık. Ticaret erbabımıza dört ay süreyle biner lira hibe desteği sağladık. 4,6 milyar lirayı aşan destekte bulunduk.

Ayrıca esnaf ve sanatkarımızın kredi kooperatiflerine olan borçlarını yapılandırabilmeleri için yardım ettik. 3 kez ertelemeye tabi tuttuk. Taksiti ötelenen kredi tutarı 13,5 milyar liradır. Salgının etkisinin azalmasıyla esnaf ve sanatkarlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Kendi yaşadıkları sıkıntılara rağmen çevrelerindeki herkese yardımcı olduklarını biliyoruz, bunun içinde sizlere ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bizi herkesten güçlü yapan bu vasfımızdır, bu erdemizdir. Ahinin olduğu yerde kötülük kök salamaz, tırnak tutamaz. Hayatımızın bir döneminde esnaflık yaptığımız için bunları bizzat yaşayarak öğrendik. İnşallah büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını da hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Esnaf ve sanatkarlara müjdeli haber

Fahiş fiyatın sebepleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi birçok ülkeyi derinden etkilerken salgın nedeniyle artan fiyatlar için yavaş yavaş etkisini kaybederken Karadeniz bölgesinde yaşanan kriz tekrardan gün yüzüne çıktı.

E-ticarette yeni düzenleme

E-ticaret üzerinde yapılan değişimler sonrası fahiş fiyatları kontrol altına alınacağı duyuruldu. Son zamanlarda tercih edilen e-ticaret sistemi popülerliğini korumaya devam ediyor.

TL cinsinden uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar üzerine ihracata yönelik %9 oranında faiz oranı hesaplanırken TL olarak uzun vadeli finansman imkanı getirildi. Erdoğan'ın verdiği diğer müjde ise ihracata ayrılan 150 milyar TL oldu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal