Erdoğan vatandaşa müjdeyi vermişti! Vatandaşın cebini rahatlatacak indirim listesi açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde temel gıda ürünlerinde indirim yapılacağı müjdesini verdi. Vatandaşın cebini rahatlatacak indirim listesi açıklandı. İşte ayrıntılar...

13.08.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 13.08.2022-12:16)

Geçtiğimiz günlerde artan gıda fiyatları hakkında önemli bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi'nde büyükbaş hayvan etinin yüzde 30-35 indirimle satılacağını, şeker, un, zeytinyağı ve ayçiçeği yağı gibi 30-40 çeşit üründe de önemli indirimler yapılacağını açıklamıştı. Bu müjdeli haber ile beraber vatandaşın cebini rahatlatacak indirim listesi açıklandı. 

Vatandaşlar yapılacak indirim hakkında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi'ndeki gıda ürünlerine indirim yapılacağı açıklaması hakkında konuşan vatandaşlar, uygulamadan oldukça memnun olduklarını söyledi. İşte vatandaşların konu hakkındaki sözleri:

Göksel Hoyrazpınar

Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Gerçekten de böyle bir indirime ihtiyaç vardı. Özellikle benim gibi asgari ücretle çalışanlar için büyük mutluluk oldu. Bu indirimler alışveriş yaparken biraz daha az ücret ödememizi, cebimizde biraz daha fazla para kalmasını sağlayacak. İsabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.

Bahadır Özkaya

Alınan bu kararı destekliyorum. Birçok maliyetimiz artmışken bu alanda yapılan indirim bizi bir nebze de olsa rahatlatır diye düşünüyorum. Bu kararı alan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. İnşallah diğer alanlarda da indirimler gelecek ve vatandaş olarak daha da rahatlayacağız. Cumhurbaşkanımızın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine verdiği talimatla artık daha ucuza ürünler alabileceğiz. Cumhurbaşkanımızın bu girişimi diğer zincir marketleri de hizaya getirecektir.

Menduh Karahançer

Cumhurbaşkanımızın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine verdiği talimat bizleri sevindirdi. Artık yüzde 35'e varan indirimlerle alışveriş yapabileceğiz. Bu marketler hem kaliteli hem de ucuz ürünlerin adresi olacak. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim.

Abdullah Taşçı

Daha ucuza alışveriş yapabileceğimiz bir seçeneğimiz olacak. Müthiş uygulama. Devletimiz ekonomik zorlukların üstesinden geliyor.

Kibar Çiçek

İndirimler inşallah diğer marketlerde de rekabet oluşturur ve fiyatlar düşer. Bu indirimler halkı rahatlatır.

Tarım Kredi Kooperatif indirim

Cepleri rahatlatacak indirim listesi açıklandı 

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirim uygulanacak ürünlerin hangileri olduğu belli oldu. Buna göre Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezinde önemli indirimler yapılacak.

İndirimli satışlar 15 Ağustos’ta başlayacak

Tarım Kredi Kooperatifleri’ndeki indirimli fiyatlar 15 Ağustos 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak. İndirimli ürünler PTTAWM internet sitesi üzerinden de satın alınabilecek. İndirim oranları üzerinde maliyet çalışması devam ederken, edinilen bilgiye göre büyükşehirlerde ayrı yöresel marketlerde ise farklı indirim oranları uygulanabilecek. Dar gelirli vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde fiyatlar özel olarak düzenlenecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal