Erdoğan Duyurdu: Türkiye'yi Bu Alanda Çok Farklı Bir Boyuta Taşıdık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden elektrik alanında yapılan yatırımların hız kesmeden devam edeceğine dair bir açıklamada bulundu.

08.09.2021-12:46 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-13:25) Erdoğan Duyurdu: Türkiye'yi Bu Alanda Çok Farklı Bir Boyuta Taşıdık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabı üzeriden Türkiye'de yapılan hidroelektrik santrali yatırımlarına dair bir paylaşımda bulundu.

TÜRKİYE'Yİ ÇOK FARKLI BİR BOYUTA TAŞIDIK

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'yi çok farklı bir boyuta taşıdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ''İktidarımız boyunca inşa ettiğimiz hidroelektrik santraller ile Türkiye'yi bu alanda, hamdolsun, çok çok farklı bir boyuta taşımayı başardık. Bundan sonra da yatırımlara hız kesmeden devam edecek.'' şeklinde açıklamada bulundu.

DETAYLARI PAYLAŞTI

Erdoğan yaptığı paylaşımla detayların yer aldığı bir görsel de paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

İktidarımız boyunca inşa ettiğimiz hidroelektrik santraller ile Türkiye'yi bu alanda, hamdolsun, çok çok farklı bir boyuta taşımayı başardık. Bundan sonra da yatırımlara hız kesmeden devam edecek, enerjide ülkemizi inşallah daha da ileri götüreceğiz. Bize güvenin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal