Erdoğan CHP'ye Seslendi! Hiç Boşuna Heveslenmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti öncesi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

17.10.2021-13:17 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-13:26) Erdoğan CHP'ye Seslendi! Hiç Boşuna Heveslenmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrika ziyareti öncesi  Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Başbakanlığım dahil bugüne kadar 28 Afrika ülkesine 38 ziyaret gerçekleştirdim." dedi. 

CHP'NİN ÖZLEMİNİ OLAN VESAYETİ BİTİRDİK

Bir basın mensubunun sorduğu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son açıklamaları hakkındaki sorusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu şekilde yanıtladı:  "Bürokrasiyi özellikle seçilmiş hükümete karşı çıkmaya davet etmek vesayet çağrısından başka bir şey değildir. Biz CHP'nin özlemini çektiği vesayet düzeninin defterini çoktan dürdük. Bay Kemal'in heves ettiği vesayet günleri artık geride kaldı. Boş heves. Kılıçdaroğlu'nun kamu görevlilerine yönelik bu tehdidi, siyasi garabetini bir kenara bıraktım, aynı zamanda açıkça bir suçtur. Şimdi bir de tarih veriyor. 'Pazartesiden itibaren bu ülkede memurların vay haline.' Hadi bakalım, göreceğiz. Ne yapacağını göreceğiz. Her şeyden önce, Türkiye vesayeti de, darbe zihniyetini gömeli de çok oldu." dedi.



ANKET SONUÇLARI DOĞRU DEĞİL

Anket şirketlerinin işin ticaretinde olduğunu belirten Başkan Erdoğan,  anket firmalarının çalıştıkları partilerin beklentisine göre sonuç çıkardığını aktardı.

ABD İLE F-35 KRİZİ

Amerika Birleşik Devletleri'ne seslenen Başkan Erdoğan, F-35 model uçaklar için 1 milyar 400 milyon ödeme yapıldığını ancak ABD'nin F-35 yerine modernleştirilmiş F-16 vermek istediğini belirtti.


ERDOĞAN'IN İLK DURAĞI ANGOLA OLACAK

Açıklamaların ardından uçağa doğru hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yolcu etti. "TUR" uçağıyla Angola'ya hareket eden Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun eşlik etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal