Erdoğan Akşener zirvesiyle ilgili kritik iddia: İYİ Parti’den AK Parti’ye vekiller geçecek

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yapılacak görüşme öncesinde kritik bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Meral Akşener’in yeni anayasa konusunda hükümete destek vereceği ve bazı İYİ Partili vekillerin AK Parti’ye geçeceği belirtildi.

10.06.2024-11:09 - (Son Güncelleme: 10.06.2024-17:29) Erdoğan Akşener zirvesiyle ilgili kritik iddia: İYİ Parti’den AK Parti’ye vekiller geçecek

İYİ Parti Kurultayı sonrası Genel Başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu’na devreden Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme siyaset dünyasını ısıttı. Öte yandan görüşmeyle ilgili kritik bilgiler gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti’den AK Parti’ye vekiller geçecek

Akşener'in görüşme talebini ilettiği ve yeni anayasa konusunda destek vereceği iddia edildi. Cumhuriyet'in haberine göre; "İYİ Parti, Akşener’den büyüktür” yorumu yapan parti yetkilileri, İYİ Parti'nin anayasa konusundaki tavrının net olduğunu belirtti.

Erdoğan Akşener zirvesiyle ilgili kritik iddia: İYİ Parti’den AK Parti’ye vekiller geçecek

Parti kulislerinde, görüşme sonrasında Akşener'e yakın bazı milletvekillerinin AK Parti'ye geçeceği iddiaları da dile getirildi.

İYİ Parti'de üst düzey bir yetkili ise Burak Akburak'ın AK Parti'ye geçeceğini iddia etti. Ayrıca, parti içinde Akşener ile İYİ Parti arasındaki ilişkilerin ilerleyen günlerde daha da zorlaşacağı öne sürüldü.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal