Erdoğan AK Parti teşkilatını sahaya sürüyor!

31 Mart’ta sandıktan çıkan sonuç herkesi şaşırtmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 il için talimat verdi. AK Parti kadroları Ramazan Bayramı boyunca sahada olacak. Küskün seçmene gidilecek, neden oy vermediğini, iktidardan beklentilerini öğrenecek. Sahadan gelen anket çalışması ve hazırlanan raporun analizleri Erdoğan’a sunulacak.

10.04.2024-11:11 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-09:35) Erdoğan AK Parti teşkilatını sahaya sürüyor!

AK Parti Genel merkez yönetimi, seçimlerdeki oy kaybının nedenlerini tek tek mercek altına almaya devam ediyor. 81 il teşkilatı da küskün seçmenin dertlerini dinlemek için sahaya indi. 

AK Parti teşkilatı kolları sıvadı!

Erdoğan 81 ile talimat verdi

Haber7’den ulaşılan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda saha boş bırakılmayacak, ev ziyaretlerine devam edilecek. Tıpkı bir seçim arefesindeymiş gibi hareket edilecek. Birçok yetkilinin de bu çalışmada yer alacağı öğrenilirken; Milletvekillerinden genel başkan yardımcılarına, kadın kollarından gençlik kollarına, il ilçe ve mahalle teşkilatlarına kadar bütün birimler kendi seçim bölgesinde harekete geçecek.

Seçmenin şikayet ve önerilerine kulak verilecek!

Erdoğan 81 ile talimat verdi

Sağlıklı sonuçları gösteren bir anket çalışması da yapılacak. Seçmenin neden AK Parti’yi tercih etmediğine yönelik görüşler bildirilecek. Çalışmalar önce genel merkeze de değerlendirilecek ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a raporlanacak. Seçmenin öneri, istek ve şikâyetlerine göre yeni kurallara geçilecek. 

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal