Erdinç Sözer: Hakemin performansını beğenmedik. Rezalet bir maç yönetti

Medipol Başakşehir’de teknik sorumlu Erdinç Sözer, 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberlikle ayrıldıkları Maccabi Netanya maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karşılaşmadaki hakem kararlarına isyan ederek dikkatleri çekti.

22.07.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-10:08)

UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme turu ilk karşılaşmasını taraftarı önünde İstanbul’da oynayan Medipol Başakşehir, hakem kararlarının büyük bir eleştiri aldığı mücadelede 1-0 geriden gelerek Maccabi Netanya karşısında beraberliği son anlarda kurtararak sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan zorlu karşılaşmada temsilcimiz hakem kararları nedeniyle büyük zorluklar yaşarken maçın ardından hakem tartışmaları devam etti.

Medipol Başakşehir’de teknik sorumlu Erdinç Sözer, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadıkları Maccabi Netanya karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Maçtaki rezalet hakem yönetimi...'

Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. Takımı tebrik etmem gerek. İlk devrede bir gol yedik, peşine 90 dakika koşmamız gerekti. Takım bir saniye gol atma hedefinden vazgeçmedi. Her zaman istekliydiler. Çok zor ve sert bir maç oldu, hakemin buna negatif anlamda katkısı vardı. Performansını hiç beğenmedik. İlk yarıda penaltıyı görmedi, kolla müdahale vardı. İki pozisyonda kırmızı kart vermeliydi. Maçı yalnızca 5 dakika uzattı, ikinci yarı oyun çok durdu, 5 dakika çok kısa. Rezalet bir performanstı. Her zaman bizim hakemlere kızıyoruz ama bu hakemle kıyaslarsak güzel performans sergiliyorlar.

'Sert bir maç bizi bekliyor'

İlk devreyi oynadık, haftaya ikinci maçımız var. Daha hızlı, daha sert oynamalıyız. Ne zaman dominant oynamaya başladık, pozisyonları bulduk. İkinci ve üçüncü golü atabilirdik. Deplasmanda sert bir maç bekliyoruz. Ona göre hazırlanacağız, bizimde hızlı oyuncularımız var. Kadromuzdaki tüm oyuncular güveniyoruz. Gelecek hafta deplasmana gidip turu atlamak istiyoruz.

'Rövanş maçındaki kadro tercihlerimiz...'

Maccabi Netanya ile oynayacağımız rövanş maçı öncesinde antrenmanlarda futbolcularımızın durumuna bakacağız, bu maçı analiz edeceğiz. Böyle bir 11 tercih ettik çünkü takım alışkanlığı var. İlk devrede çok pozisyona girdik, değerlendiremedik. İkinci devre hamleleri gerçekleştirdik, Münir ve Patryk katkı sağladı. Her oyuncunun potansiyeli ve yeteneği var, bunu değerlendirmeye çalışacağız.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal