UEFA Avrupa Konferans Ligi Medipol Başakşehir-Maccabi Netanya karşılaşması

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında Maccabi Netanya ile temsilcimiz Medipol Başakşehir arasında oynanacak olan maç öncesi nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak, 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyorlar.

21.07.2022-17:42 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-17:45) UEFA Avrupa Konferans Ligi Medipol Başakşehir-Maccabi Netanya karşılaşması

Bu sezon ülkemizi Avrupa’da grup aşamalarında temsil etmek isteyen ekiplerimizden biri olan Medipol Başakşehir, İstanbul’da taraftarı önünde oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme turu karşılaşmasında İsrail ekibi Maccabi Netanya karşısında avantajlı bir skor almak istiyor. Temsilcimiz Medipol Başakşehir zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ne zaman oynanacak?

Medipol Başakşehir ile Maccabi Netanya arasında oynanacak olan karşılaşma 21 Temmuz Perşembe günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Temsilcimiz Medipol Başakşehir ile Maccabi Netanya arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma Türkiye saati ile 20:45’de oynanacak.


Hangi stadyumda oynanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön eleme turunda oynanacak olan zorlu karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Medipol Başakşehir ile İsrail ekibi Maccabi Netanya arasında oynanacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Heyecanla beklenen karşılaşmada tecrübeli hakem Irakli Kvirilashvili görev yapacak.

Karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri

Medipol Başakşehir : Volkan Babacan, Junior Caiçara, Leo Duarte, Alexandru Epureanu, Lucas Lima, Lukas Biglia, Berkay Özcan, Aleksic, Deniz Türüç, Munir Chouiar, Stefano Okaka.

Maccabi Netanya : Amos, Konstantin, Gandelman, Shlomo, Sehovic, Enow, Karzew, Twumasi, Guiagon, Awraham, Zlatanovic

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal