16.01.2022-15:25 (Son Güncelleme:16.01.2022-15:42)


1

Fenerbahçe, golcü transferi için önceden de ilgilendiği İsrailli futbolcu Eren Zahavi'yi yeniden gündemine aldı.



2

Takımda gol yollarında ciddi bir problem yaşanırken bu sezon transfer edilen forvet oyuncuları beklentinin çok altında kaldı. Son olarak Antalyaspor ile de 1-1 berabere kalan takımda takımın tek golünü orta saha futbolcusu Jose Sosa attı. Bu anlamda golcü probleminde ciddi sıkıntı çeken takımda forvet transferi şart oldu.



3

Sarı lacivertlilerin Hollanda ekibi PSV'de forma terleten futbolcu ile çok yakından ilgilendiği ve transferi için temaslara başladığı aktarılıyor.



4

Fenerbahçe'nin yeniden gündemine gelen İsrailli futbolcu için sarı lacivertliler kolları sıvadı.



5

Hollanda ligi takımlarından PSV Eindhoven formasını terleten Eran Zahavi'nin de Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı belirtiliyor.



6

Futbolcunun takımı ile sözleşme uzatmaması ise dikkat çeken ayrıntılardan oldu. Bu nedenle golcü yıldızın Türkiye'ye gelme olasılığının yüksek olduğu ifade edilmekte.



7

Fenerbahçe 2020 yaz transfer döneminde Eran Zahavi'nin transferi için oldukça ısrarcı olmuş fakat yıldız futbolcu o dönem Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ın yolunu tutmuştu



8

Bu nedenle yıldız ismin o dönem için Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmemişti. Sarı lacivertliler o dönem kadrosuna katamadığı futbolcu ile yeniden ilgileniyor. Futbolcu kariyerinde ise sırasıyla; Ramat, Hapoel, Palerma, M. Tel Aviv, GZ City ve PSV Eindhoven formalarını giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR