09.01.2024-11:00 (Son Güncelleme:09.01.2024-12:11)


1

ABD başta olmak üzere tüm dünyayı sarsan Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktıkça kan donduruyor. Mide bulandıran pedofili adasına gidenlerin listesi tek tek yayınlanırken, o isimlere dair binlerce seks kasetinin gün yüzüne çıktığı belirtiliyor. Bu korkunç skandalın arkasında ise Mossad'ın olduğu iddia ediliyor. Mağdur isimlerin arasında ise bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. B.K isimli kadının kim olduğu ise merak konusu oldu.



2

ABD'yi ayağa kaldıran 'Jeffrey Epstein Adası' skandalı gün geçtikçe ortaya çıkan yeni detaylarla büyümeye devam ediyor. Adada reşit olmayan kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili suçlamasıyla tutuklanan ve kaldığı hapishanede intihar eden ABD'li iş insanı Epstein'ın kurduğu iğrenç ağla ilgili mide bulandıran yeni detaylar dehşete düşürmeye devam ediyor.



3

Epstein davasına eklenen 3. parti yeni dosyalarda bulunan listelerde; aralarında iş insanları, politikacılar, sanat ve spor dünyasındaki ünlü isimlerin bulunduğu 300'den fazla kişinin isminin yer aldığı belirtiliyor. Davada yer alan binlerce 'seks kasedi' iddiaları da dosyaya girdi. Adaya giden siyasetçiler, oyuncular ve iş adamlarının hepsinin görüntüleri olduğu belirtilirken, binlerce video kaydının olduğu iddiası ortaya sürülüyor.



4

Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada hüküm giymişti.



5

Siyasetçilere yapılan şantaj yapıldığı iddialarının arkasında Mossad olduğu öne sürüldü. Mossad'ın da söz konusu organizasyonda yer aldığı iddiaları ortaya sürülürken, bu korkunç video görüntülerinin siyasetçilere, iş adamlarına ve ünlü isimlere İsrail karşıtı açıklama yapamamaları için kullanıldığı öne sürüldü. Mossad’ın, ABD siyaseti başta olmak üzere İngiltere ve diğer ülkelerin siyasetçilerini de seks kasetleriyle esir aldığı iddia ediliyor.



6

Dünyayı sarsan Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalı her gün ortaya çıkan detaylarla büyürken adaya giden Türk kadının ifadeleri ortaya çıktı. Kadın adada kendisine neler olduğunu bir bir aktardı. Dünya, ‘Jeffrey Epstein Adası’ndaki sesk skandalını konuşurken, ABD asıllı iş adamı Epstein'ın kurduğu ağla ilgili her gün yeni mide bulundurucu detaylar geliyor. Adaya gidenlerin listesi kan dondururken, mağdurların verdiği ifadeler ortaya çıkmaya başladı. Mağdurlar listesinde bulunan B.K isimli Türk kadının kim olduğu ise merak konusu oldu.



7

B.K. isimli Türk kadının ifadeleri ortalığı karıştırdı. Seks adası mağdurlarından Miami'de emlakçılık yapan Türk kadın mahkemede başına gelenleri anlattı. İşte kan donduran o detaylar... Kadın, Epstein ile 2006-2007 yıllarında patronunun evinde tanıştığını açıkladı. O dönemler 26 yaşında olduğunu söyleyen Türk kadın, orada kuaförlük yaparak geçim sağladığını açıkladı. Epstein’in saçlarını kesmek için evine gittiğinde çıplak olduğunu açıklayan Türk kadın, “Maxwell'in de bulunduğu ortamda bana tecavüz etti" diye ifade verdi. Pasaportuna da el koyduğunu söyleyen Türk kadın, “Maxwell, polise gitmem halinde benim timsahlara yem edileceğimi söyledi. 5 ay boyunca 8 yaşındaki oğlumun önünde de tecavüze uğradım. Çıplak görüntülerin çekildi" diyen kadın dehşete düşürdü.



8

Mağdur kadının mahkemede, “Müslüman olduğum ve yaşadıklarım ülkemde derin bir utançla karşılanacağı için adımın saklı kalmasını istiyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Türk kadının, Epstein'ın suç ortağı ve eski sevgilisi Ghislaine Maxwell'e 100 milyon dolarlık dava açtığı öğrenildi.



9

Polis ekipleri Epstein'in lüks evini bastığında birçok uygunsuz fotoğraflar bulmuş ve zorla ilişki görüntüleri ve fotoğrafları ele geçirmişti. Epstein'ın kadınları, çocukları, köle olarak tuttuğu, tecavüz ettiği, ticarete sürüklediği de öğrenildi. Aynı zamanda Epstein'ın 'hamilelik çiftliği kurmak' bir düşüncesi olduğu da ortaya çıktı. Epstein'e kan donduran fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell ise Temmuz 2020'de gözaltına alınmıştı.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr