Epic Games ücretsiz olan oyunlar hangileri? Epic Games'te 300 TL'lik oyun ücretsiz oldu

Yeni yıla girmeden önce ücretsiz oyun dağıtma kampanyası başlatan Epic Games bu kampanyasına hala devam etmektedir. Belirli zamanlarda bazı oyunları ücretsiz bir şekilde dağıtan Epic Games bu hafta 300 TL değerinde iki oyunu ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sundu. Peki Epic Games ücretsiz olan oyunlar hangileri? detaylar haberimizde yer almaktadır.

14.04.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-23:25) Epic Games ücretsiz olan oyunlar hangileri? Epic Games'te 300 TL'lik oyun ücretsiz oldu

Yeni yıla girmeden önce ücretsiz oyun dağıtma kampanyası düzenleyen Kuzey Coralina merkezli video oyunu yapım ve geliştirme şirketi Epic Games bu kampanyasına hala devam etmektedir. Bu hafta 2 tane oyunu ücretsiz bir şekilde sunan Epic Games'in ücretsiz bir şekilde verdiği 2 oyunun 300 TL değerinde olduğu ortaya çıktı.

Epic Gmes hangi oyunları ücretsiz olarak sundu?

Epic Games Insurmountable oyununu ücretsiz dağıtıyor

Epic Games tarafında ücretsiz olarak sunulan ilk oyun Insurmountable oyunu oldu. Epic Games tarafından daha önce 79 TL'ye satışa çıkarılan Insurmountable oyunu şuan ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır. Insurmountable oyununun açıklama kısmında şu sözler yer almaktadır: "Yalnız bir dağcısın ve çeşitli arazilerde yapman görevler var. Tırmanışın esnasında sayısız tehlikeye göğüs gerip hayatta kalmak zorundasın. Riskin ortasında zorlu kararlar seni bekliyor."

Epic Games XCOM 2 oyununu ücretsiz dağıtıyor

Daha önce 19 TL'ye satışa sunulan XCOM 2 oyunu Epic Games tarafından ücretsiz bir şekilde sunulan ikinci oyun oldu. XCOM 2 oyunun açıklamamasında ise şu ifadeler yer aldı: "Dünyayı yöneten uzaylılar şeytani planlarını gizlemeye devam ediyor. Bir komutan ve lider olarak uzaylı tehdidini ortadan kaldırabilmek, insanları kurtarmak için küresel çapta bir direniş başlatılmalı."

Epic Games tarafından sunulan İnsurmountable ve XCOM 2 oyunu 21 Nisan 2022 tarihi saat 18:00'a kadar ücretsiz bir şekilde dağıtılacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal