Enis Destan, Trabzonspor önümüzdeki sezon daha fazla forma şansı bularak yeniden şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi

Trabzonspor’un genç golcüsü Enis Destan, önümüzdeki sezon daha fazla forma şansı yakalayarak, ilerleyen sezonlarda da şampiyon olmak istediğini söyledi. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

07.06.2022-13:20 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-13:20) Enis Destan, Trabzonspor önümüzdeki sezon daha fazla forma şansı bularak yeniden şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon 1. Lig ekibi Altınordu’dan kadroya katılan genç golcü Enis Destan, Ümit Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu.

Genç golcü Enis Destan, Anadolu Ajansı’na yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ A Milli Takım benim hayalim’

Her futbolcunun hayali A Milli Takım'da oynamaktır. Bu benim de hayallerimden biri. Önemli olan çok çalışıp, çok maç oynayıp, oraları yakalayabilmek. Ben de önümüzdeki sezon bunu en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum. Maç eksiğim var. Onları gidermeye çalışacağım. Önümüzdeki sezonlarda A Milli Takım'a yükselmek istiyorum.


‘Şampiyonluk çok farklı bir duygu’

Trabzonspor'da şampiyonluğa oynuyorduk ve forma bulamadım. Fakat önümüzdeki sezonlarda kalıcı olmak, daha çok maç oynamak, Trabzonspor'da nice şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Hamret 38 yıl sürmüştü, şimdi şampiyon olduk ve şeytanın bacağını kırdığımızı düşünüyorum. İlerleyen sezonlarda da şampiyon olacağız. Şampiyonluk çok farklı bir duyguydu. Benim de ilk Süper Lig şampiyonluğumdu. İnşallah bir daha yaşarım.

‘Bizim için her şeyi sağlıyor’

Abdullah Hoca çok disiplinli. Diğer hocalardan da taktiksel farkı var. Gelişimimiz için bize her şeyi sağlıyor. Biz de ona uyup daha çok gelişmeye çalışıyoruz.

‘Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz’

İlk defa Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşayacağım. Bu benim için çok iyi bir duygu. Abdullah Hoca ve ekibi de muhtemel rakipler için her şeyi analiz ediyor. Biz de sezon başı kampını iyi geçirip, play-off etabında iyi sonuçlar alarak gruplara kalmak istiyoruz. Daha sonra da son 16, çeyrek final ve yarı finallere kalıp, iyi yerlerde bitirmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi müziğini sahanın içinde duymak istiyorum. Farklı bir duygu olacağını düşünüyorum. O duyguyla inşallah güzel sonuçlar yakalarız.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal