Engin Altan Düzyatan hangi dizide oynayacak? Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide Oruç Reis karakterini canlandırıyordu. Düzyatan’ın diziden ayrılacağı yönünde ortaya çıkan haber sonrası ünlü oyuncunun yeni bir dizi anlaşması yaptığı öğrenildi. Peki, Engin Altan Düzyatan hangi dizide oynayacak?

15.04.2022-00:44 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-00:44) Engin Altan Düzyatan hangi dizide oynayacak? Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi
TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinde biri olan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, dizide Ulaş Tuna Astepeli, İsmail Filiz, Pelin Akil gibi isimlerle çalıştı. Tarihi ve aksiyon dizisi olan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılacağı öğrenilen ünlü oyuncunun yeni projesi hayranları ve sevenleri tarafında oldukça fazla merak edildi.

Engin Altan Düzyatan’ın yeni bir dizi senaryosu üzerinde görüşmeler yaptığı öğrenilirken ünlü oyuncunun hangi projede yer alacağı merak konusu oldu.


Engin Altan Düzyatan hangi dizide oynayacak?

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde gösterdiği başarılı performansı ile hayranlarının büyük beğenisini kazanan ve tüm dikkatleri üzerine toplayan Engin Altan Düzyatan’ın diziden önümüzdeki bölümlerde ayrılacağı öğrenildi. Daha diziden ayrılmadan başka projelerle görüşme başlatan Düzyatan, kendisine getirilen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Yeni projeler üzerinde çalışan Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi ile ilgili kararını verdiği öğrenildi. Gold Film yapım ile bir anlaşma sağlayan ünlü oyuncunun "Rehber" isimli bir dizide rol alacak.


Ketche lakabıyla tanınan Hakan Kırvavaç’ın yönetmenliğini üstlendiği ve 'Hakim' isimli dizinin senaristliğini yapan Yılmaz Şahin'in senaryosunu kaleme aldığı ‘Rehber’ dizisinde rol alacak olan Engin Altan Düzyatan’ın, oyunculuğunu bu dizide yeniden konuşturacağı söyleniyor.

8 bölümlük bir dizi olarak ekranlara gelecek olan Rehber dizisinin konusunun ise yatılı okulda eğitim gören 3 kızın etkileyici hikayesi ile birlikte gerilim dolu hayatlarının ele alınacağı bilgisine ulaşıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal