Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sektör temsilcileriyle bir araya gelecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında birçok sektörden temsilcilerle yarın İstanbul'da bir toplantı gerçekleştirecek.

11.05.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-14:54) Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sektör temsilcileriyle bir araya gelecek!

Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete programı kapsamında düzenlenen toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek. Toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın fahiş fiyat uygulamalarına ilişkin başvuranlarla ilgili yürüttüğü çalışmalar sonucunsa ortaya çıkan veriler de ele alınacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, toplantıya, gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katılacak.

Sektör temsilcileriyle bir araya gelecek

Yaşanan fiyat dalgalanmalarıyla ilgili kapsamlı bir değerlendirme yapılacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın fahiş fiyat uygulamalarına başvuranlarla ilgili yürüttüğü çalışmalar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar sektör temsilcileriyle paylaşılacak.

Söz konusu toplantıda, Bakan Nebati'nin, piyasadaki fiyat mekanizmasını bozanlara yönelik denetimler konusunda bilgi vermesi, enflasyonla mücadele için sektör temsilcilerinden destek talep etmesi bekleniyor.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal