Enes Batur neden yeni video atmıyor? Enes Batur nerede, ne oldu?

Youtube Türkiye’nin en çok aboneye sahip kanalı olan Enes Batur’un yaklaşık 1 aydır kanalına video atmıyor. İnsanlar Enes Batur’un neden video atmadığını merak ediyor. Peki Enes Batur neden yeni video atmıyor? Enes Batur nerede, ne oldu? Soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

19.04.2022-17:06 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-17:06) Enes Batur neden yeni video atmıyor? Enes Batur nerede, ne oldu?

Youtube Türkiye’de sahip olduğu 15,6 milyon aboneyle en çok aboneye sahip kanalın sahibi olan Enes Batur bir süredir sosyal medya mecralarında görülmüyor. Çıkardığı şarkılarla, yayınladığı videolarla ve özel hayatıyla sosyal medyanın en çok gündeme gelen isimlerinden birisi olan Enes Batur’un kanalına neden video atmadığı bir çok insan tarafından tartışılmaya devam ediyor. Enes Batur neden yeni video atmıyor? Enes Batur nerede, ne oldu? Insanların cevabını merakla beklediği sorular arasında bulunuyor.

Enes Batur neden yeni video atmıyor?

Youtube Türkiye’de en çok aboneye sahip kişi olan Enes Batur, son olarak 22 Ocak 2022 tarihinde ‘’KIZ ARKADAŞIMA YAŞLI AMCA İLE UYANMA ŞAKASI’’ adlı videosunu yayınladıktan sonra bir daha sosyal medyada herhangi bir paylaşım yapmadı. Ünlü sosyal medya fenomeni bu videoyu attıktan sonra tedavi gördüğünü söylemişti. Herkes Enes Batur’a gerçekte ne olduğunu merak ediyordu.

Enes Batur nerede

Bir başka sosyal medya fenomeni olan Burak Güngör’ün 9 Nisan 2022 tarihinde yayınladığı videoda görülen Enes Batur, neden video atmadığı sorularına yanıt verdi. Farklı bir konsept düşündüğünü ifade eden Enes Batur ‘’Farklı bir şey yapmak istiyorum. YouTube yapıp yapmamak değil.’’ ifadelerine yer vermişti.

Enes Batur kimdir, nereli?

Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Tam adıyla Enes Batur Sungurtekin’in babası polis annesi ise hemşire mesleklerini yapmaktadır. Youtube’da ilk olarak oyun videoları çekmeye başlayan Enes Batur kısa zamanda yakaladığı başarı sayesinde şöhret basamaklarını hızla tırmanmıştır. Oyun konseptini bir kenara bırakıp komedi ve eğlence videoları çekmeye başlayan 24 yaşındaki Youtube fenomeni 2018 yapımı Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? Filminin başrolünde yer almıştır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal