Ender Saraçoğlu’nun Hurma Diyeti İle Göbek Yağlarından Kurutulun

Kilo vermek isteyenlerin en zorlandıkları bölge göbek çevresidir. Bizde sağlıklı kilo vermek isteyenler için Ender Saraçoğlu’nun hurma diyeti ile göbek yağlarından kurtulacağınız muhteşem tarifi haberimizde bir araya getirdik. İşte detaylar…

31.12.2018-10:28 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-11:58)

Sağlığa yararları saymakla bitmeyen hurmanın, kilo vermek isteyenlerin baş belası olan göbek yağları üzerinde de oldukça etkili olduğunu biliyor musunuz? Göbek yağlarından kurtulmak isteyenler için Ender Saraçoğlu’nun muhteşem hurma diyetini sizler için hazırladık. 

GÖBEK ERİTEN HURMA DİYETİ

Hurma ve yoğurt diyeti yaparak bir haftada 7 kiloya kadar verebilirsiniz. Günde 21 hurmayla sınıflı olan bu diyet, ünlü beslenme uzmanı Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyeti. Bu diyet göbek yağlarından kurtulmak isteyenler için birebir.

YÜRÜYÜŞLE DESTEKLEYİN

Hurma lif oranı yüksek, glisemik indeksi düşük, kişiyi uzun süre tok tutan ve böylece zayıflamakta önemli rol oynayan harika bir besindir. Ender Saraç'ın tavsiye ettiği bu diyettehurma, yoğurt, yeşil çay ve su dışında hiçbir besin yok. Bu diyet günde 21 hurma ile sınırlı ve bu diyetin 7 gün boyunca ara vermeden uygulanması gerekiyor. Sonuç ise muhteşem. Bu diyet conunda vereceğiniz kilo 5 ile 7 arasında değişiyor. Bu diyeti uygularken günde en az 40 dakika yürümeniz gerekiyor.

HURMALARI SUDA BEKLETİN

Hurma diyeti hem göbek eriten hem de kilo verdiren bir diyettir. Her öğünde 7 hurma ve bir kase light yoğurt yenir. Hurma yoğurt diyetini yaparken bol su içmek gerekir. Böylece etkisi daha da artacaktır. Hurmaları ortadan ikiye kesip suya koyun. Suda bekletilen hurma bağırsak yumuşatıcı ve ishal yapıcı etkiye sahiptir.

Diyet Programı:

-Sabah Kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

-Öğlen Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

-Akşam Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal