25.03.2022-08:39 (Son Güncelleme:25.03.2022-14:18)


1

Özellikle yaz ayalarında sinek ısırıklarından dolayı çık kaşınıyorsanız kaşınan bölgeye diş macunu sürebilirsiniz. Diş macunu kaşıntının geçmesini sağlayacak.



2

Ağız bölgesi bir sürü baklteriyi yakalıyor. Fakat süreceğiniz dudak nemlendirici ise bakterilerin ağız içine girmesini engellersiniz.



3

Yakacak çıra ya da kozalak bulamadıysanız boş yumurta kolileri harika bir ateş yakıcısıdır.



4

Hindistan cevizi yağını yaralraınıza sürerek daha hızlı iyileşmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca saçlarınıza sürerseniz de saç diplerini besler.



5

Kolay çizilecek bir ürünü temizlemekte zorlanıyorsanız tel kullanmak yerine oraya tuz dökebilirsiniz. Böylece ürün çizilmeden temizlenecek.



6

Özellikle ahşap çiziklerinde ceviz kuratıcıdır. Ceviz içini çiziklere sürün. Bunun için diyebileceğimiz tek şey deneyin ve sonucu görün.



7

Kavanoz kapaklarını açmakta zorlanıyor musunuz öyleyse kapağın çevresine saç tokasını dolayın böylece açmanız daha kolay olacak.



8

Kahveyi içip telvesi ile maske yapabilirsiniz. Ayrıca buzdolabındaki kötü kokuyu engellemek için kahve koyabilirsiniz. Hiç olmadı bir fincan kapatır fal bakarsınız!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr